Alla inlägg den 29 maj 2013

Av malin nilsson - 29 maj 2013 12:19

Hej vad det går!! Nu är det INTE långt kvar tills jag och E drar iväg en vecka på semester till Fethiye, Turkiet! Mys! Ska beställa lite smått och gott imorgon, charter liksom det var inte igår! Ska tjöta på reseledarn som fan, nya kuddar, för varmt på rummet osv osv:) Nädå!

Nu är min bil tryggt installerad hos Bilia, så det dröjer ytterligare ett par dagar. För jobbets skull gör det absolut nada, hade tänkt att cykla varje dag. Men visst behöver man en bil, när man ska åka och handla, hälsa på folk osv.

Ska alldeles strax ladda fonen och gå ut på en lång PW vid säveån, såå fint där! Även om min runda runt sävelången ligger etta så kommer säveån som en fin tvåa efter. Sen sen lunch, hungrig som attan nu! Hamburgare utan bröd med lite gottigt på och som tillbehör grönsaker (deli wok) TUR jag hann åka och handla någorlunda innan jag fick bilproblem.

Imorgon blir det gym. Gött mos. Måste iväg till allum en liten svänga snart med, köpa lite nya sommarkläder, lite slit och släng semster tjosan sköna shorts tshirtar osv, inget dyrt HM brukar ha brett utbud.


Inte hört något från Z på några dagar, det ogillas. Men försöker koppla bort det så gott som det går för min egen skull, man KAN inte gå och vänta på samtal när man inte vet när det kommer.


Idag fick jag paket från lchfklubben, sweet drops i smakerna berry och raspberry/chocolate. Längtar nästan till min frukost imorgon...turkisk yoghurt med några droppar berry, jordgubbar och musli på. En dröm! Tycker det är viktigt med frukost, sätter liksom standarden för dagen. Ingen frukost, ingen bra dag. Tycker jag.


Tack och hej leverpastej!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards