Alla inlägg under mars 2011

Av malin nilsson - 24 mars 2011 12:45

När man börjar tre, hinner man med massor!! Sen andra dagar, not so much. Som iag då. Typ ätit frukost, hämtat tvätten och ska duscha och sånt, sen är det dags att åka.


Längtar till Fre, Lör, Sön. Då är det lön, jag är ledig och jag vill hinna med massor. Både nyttiga och onyttiga saker så att säga, hehe.


Asså, det finns så mycket fint ute i affärerna just nu! Livsfarligt för en tjej som inte direkt har råd att lägga sina pengar på kläder och skor just nu. Lite 70 tal, mockasiner, stickat m.m Ursöta grejer! Döda mig!


Idag ska jag börja dagen med en skön morgonpromenad, sen åka och storhandla mat, sen försöka fixa min mp3, sen middag på el corazon med några av mina favvobrudar!


Nu säger jag hejdå, känner mig sjukt stressad people!


Ses på statoil!

Av malin nilsson - 23 mars 2011 17:32

Jag är PISSED!


Ett, nåt fel me våran trevliga, gemensamma tvättmasken, alla kläder PISSVÅTA


Två, Min mp3 funkar inte!!! Andra gången jag släpar med mig den till gymmet.WTF, inte har jag väl kvar kvittot heller. Dom får ge mig en ny ändå. Annars jävlar:)


Tur det är lilllördag, allt jag kan säga!


HEJDÅ!!!!

Av malin nilsson - 22 mars 2011 13:36

 

Av malin nilsson - 22 mars 2011 13:30

 

Av malin nilsson - 22 mars 2011 13:17

Nu gillar jag den lite grann, blir lite sådär småsugen änna! Det är ju ändå max och deras hamburgare är ju svingoda!


Idag har jag sovit, och sovit och sovit lite till. Antar att jag behövde det? Har ätit en god frukost nu, ägg, avocado och färskpressad juice (Jordgubbar/Apelsiner)


Blir så trött på SERVETTE i Lerum, älskar ju deras choklad biskvier och varenda gång jag vill köpa en, så är dom slut! Blir så besviken:)


Mailade Apollo igår för att kolla hemdatum, så vi kan skriva i kontraktet på lägenheten nu snart.

Ska snart också, efter mail från DM leta inormation om Bodrum. Man vill ju veta allt. Kunna ge sina gäster allt. Kommer bli riktigt tufft de första veckorna, hoppas man känner det i hela kroppen när man börjar känna sig trygg. Det är det bästa!


Ikväll blir det spinning, gött! Så nu har jag lite att göra. Städa bl.a


All kärlek!!


P.s ska bli  bättre på att lägga in kort, lovar!



Av malin nilsson - 21 mars 2011 13:37

Här står man i godan ro och ska grilla sig en god majskolv och vad saknas i köket? Jo, SALT! Det går INTE att äta majskolvar utan salt, det vet ALLA! Men ingen panik, min goda vän hade massor av salt, så fick låna lite. Nu har jag ätit klart och det var väldigt gott! Dricka till? Ramlösa, med smaken blodgrape/apelsin. Väldigt god, lagom söt.


Såå, Turkiet it is! Ser väldigt mycket fram emot detta, ska bli såå spännande, roligt, utmanande och ja, spännande igen skriver jag nog, för det är det ordet jag känner passar sig bäst i detta sammanhanget.


Jag hoppas många kommer hälsa på mig, annars kanske jag dör. Tänk att inte få se sina familjer på 6 månader. Första familjen, the real one, andra, vännerna och den tredje, jobbet.

Nä, inte tänka på det, det går inte.


Idag ska jag träna, vet inte riktigt vilket pass det blir än, vi får se. Troligtvis spinning. Imorgon är jag ledig, så det blir morgonpromenad och träning på kvällen.


Fre, AW och Lör, fest!


Nä, nu ska jag fortsätta med dagen, har lite att stå i.


All kärlek!!!!


P.s På fre ska jag baka en god kaka, sådetsååå.

Av malin nilsson - 16 mars 2011 11:30

Med cykeln idag! Till gymmet, hur skööönt som helst. Hem från gymmet, helvetiskt jobbigt!


Bästa frukosten iaf. Aldrig smakat så gott.


Nu tänkte jag slappa lite innan det är dags för jobb.


Igår var det lite myskväll med bästa H!


Ska titta igenom tidningen "Buffé" nu, är väldigt sugen på lax potatis och sån där rosa sås med rom, men det får bli en annan dag.


Ha nu en superskön Onsdag alla!!


All kärlek.

Av malin nilsson - 15 mars 2011 14:28

Jag luktar våååår! Finns det nåt bättre än vår i Sverige? Ja, möjligtvis sommar i Sverige då.


Idag har jag tagit en otroligt skön promenad i solen (vindarna är kalla, så glöm inte jackan) Ätit en god frukost (Ägg, avocado och färskpressad juice) Vart inne i Lerum och kollat min kamera. Det var antagligen batteriet, vi ska kolla på det iaf. Så ska hämta det nästa vecka, hon var tvungen att beställa hem ett. Hoppas, hoppas, annars måste jag köpa en ny, då min garanti garanterat har gått ut..haha.


Fixat på af och svängt förbi tandläkaren, som åter igen var STÄNGD. Give me a break. När man för en gångs skull jagar dom, jaa, då är dom inte "hemma".


Nu gott folk blir det lite städning, matlagning ( spaghetti och köttfärsås, en klassiker en dag som denna) och sen träning. Sen kommer nog H hit på lite uppdatering och skvaller!


* Älskar alla mina vänner. Vänner är som stjärnor, man ser dom inte varje dag, men man vet dom är där*


Skickar ut en hälsning till V och gänget som gör göteborg just nu. Wish i could be there. Have fun!!!


Puss!


All kärlek, DU är värdefull!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards