Alla inlägg under december 2008

Av malin nilsson - 20 december 2008 13:33

Jäkligt bra bok, läser den nu. Av Caroline L. Jensen.


Handlar om en tjej i 20-års åldern som blir av me sin kille å sin lägenhet och hamnar i en ekonomisk kris. Så ser hon en annons dit dom söker tjejer för striptease och på den vägen rullar det på....



Jag vill ju gå reseledarutbildning till sommaren, men är kluven på vilken jag ska ta. Apollo, lr framtidsresor? Jag har ju hört mycket från Framtidsresor från jennie och hon tyckte dom va bra. Ja, ja, jag får bestämma mig när det väl e dags.Framtidsresor har ju maggan, brasilien å så. Inte rhodos direkt..

Sen e de kanske tryggt att typ vara i grekland lr spanien.


Det som e bra, är nog att när du har gjort detta, så kan man jobba inom service på andra sätt. Å det e det ja vill. Med människor och service.

tjaaaaa


Nyårslöften:

1

2

3


japp, har dom i huvet:)


Av malin nilsson - 19 december 2008 10:34

Mamma ringde mig för några minuter sen, hon fick inte igång bilen, å hon skulle till jobbet. haha, den stackaren. Hon undrade om jag kunde köra henne, å det hade jag självklart gjort, men jag e själv på jobbet serrö!

Efter jobbet ska jag ut å promenera, sen in till stan å åka hem till min gumma, Anna. Ska bli så spännande å se bebis!!


Sen kanske träffa min favvomattias, om han pallar, han ska nämligen festa ikväll den parveln:) Själv blir det lugnt i kväll, jobbar hela helgen.


Messade med Goran igår typ hela kvällen. han e skum. Å rolig. Å jobbig. Å ja saknar honom ibland:) Vi klickade på nåt sätt...lika sjuk humor båda två! Å båda gillar att bada i pooler på nätterna, lite i dimman sådär:)


Vi får väl se om vi kommer tr'äffas igen, känns så. Så som vi håller på å gnabbas känns det som vi har värsta äktenskapet. He, he.


ciao bellas!

Av malin nilsson - 18 december 2008 12:52

Idag har jag varit på facial, hos anette på lets face it. Hon gör en helt underbart god ansiktsmassage, det är så man somnar alltså...total satisfaction. Sen e hon helt underbar som person också och det gör ju inte saken värre.


Sen satte jag mig på ett litet cafe, köpte tidningen och bara hade lite Malin tid. ljuvligt.


Imorgon ska jag äntligen hälsa på bebis, alltså Anna glenn å bebis. ska bli sååå roligt!!


Nu ska jag nog slappa framför en film å kura i mörkret.

puss mina vänner!

Av malin nilsson - 17 december 2008 12:13

Fan asså, nu ska jag börja promenera igen. Börjar jobba fyra idag också.

Alltså jag hatar att skriva på denna datorn,det tar hundra år. va faaan.


Såg body guard igår, å lipa som fan. Det är en riktig Malin film det:)

Å shit, han e snygg i den filmen alltså. Kevin, när han va ung. MMums!

Av malin nilsson - 16 december 2008 15:35

Jag har varit  kär många ggr. Och jag har varit förälskad desto fler ggr. Men vart går egentligen gränsen mellan förälskelse och kärlek? Jag tycker de går in i varandra rätt så bra..


Många tänker nog, att  man har varit kär lika många ggr som man haft långa förhållanden. Jag sa jämt förut att jag varit kär tre ggr. Freddy, Daniel och Reza. Men detta stämmer ju faktiskt inte. Kotten tex, han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Jag va ju för fan dö kär i honom!! Sen blev det aldrig t allvarligt mellan oss, men känslorna fanns ju där.

Å Magnus. Han  va en av mina första kärlekar.Dom glömmer man inte alltså. Jag är glad för varenda en. För varge ny kärlek du träffar, lär du dig nånting nytt utav. Och bara känslan av att vara förälskad är ju sååå härlig.


jag ger mig hellre ut i leken och riskerar att bli sårad, än att inte ha älskat alls. Jag älskar gärna stort och mycket. Im a giver not a taker och jag mår som bäst när man får ge!!

Av malin nilsson - 15 december 2008 13:51

Jag fryser!! Suttit ute å fikat. brr! förkyld e jag fortfarande också. Ska bli intressant å se när detta går över.


Nu ska jag iaf hem å städa lägenheten,  det behövs om man säger så!!


Sen ikväll blir det prisonbreak såklart!


Börjar jobba igen på onsdag, e ju inte helt ok ä'n, men vem har rå¨d att vara sjukskriven längre? Inte jag.


Hej!

Av malin nilsson - 14 december 2008 17:23

Oj, oj, oj!
 
vaknade halv ett idag, av att mamma ringde å sa att dom kommer hämta mig om en timme, till julbordet. Så hela familjen åkte till julbord på aludden, det va tufft för ja e så himla bakis, men det va trevligt! Alltid kul å vara alla samlade
 
Vi hemma vid tre tiden i natt, blev så j-vla full igår. Usch. Inte kul när man blir sååå himla kalas liksom.
 
Sen va jag ju tvungen att chefa lite på torran också, så gick bakom baren å trixa och började byta musik. Inte så populärt:) men just då verka det vara en jättebra ide.....
 
tack för igår iaf.
 
p.s fick veta att att två av mina kompisar e buksystrar utan att dom vet om det. haha.
 
fick sms från my serbien boy i morse med. ojojoj.
 
over and out.

Av malin nilsson - 13 december 2008 14:44

idag e det lördag å massa skoj på g. Synd att man fortfarande känner sig seg, men det får fan gå ändå!! har vart iväg en sväng nu till allum bland annat. jeeesus!!! va folk alltså.


Igår satt ja å virren hos henne helt fredligt å tittade på idol, sen gick vi över till pastorn med bebis å allt hihi. jag tog en öl å jag å martin sjöng eminem låtar. han e gooooo:)  Inte lika go när han ringer halv tre på natten dock.


Ska ta fem tåget till stora staden å möta upp sofia, sen vidare till Maria. Sen till floda, hem till Milla. så trevligt, så!!


In i duschen nu me dajjjjj!!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<<
December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards