Alla inlägg under januari 2009

Av malin nilsson - 10 januari 2009 13:14

Det var så halt på min vanliga runda, så gick en sväng runt om i floda ist, vid hästhagenskolan och ner där...Herregud sikka minnen som kom upp! I varenda liten vrå runt om i floda har man minnen. Kära, kära barndomsminnen..Allt från när man började få gå ner till centrum själv, det va stort! Till den dagen man fick veta att Dilles lillebror skulle gå i ens klass...DE va stort people!! Hugh!! För en 11åring. Å ja menar inte det på nåt sarkastiskt sätt, bara att allt va så stort och nytt på den tiden..Kul!

Har säkert tusen minnen. Bland de roligaste va alla discon man va på...I bamba, I ladan...lite varstans:) Man var chefen!:)


Ska nog gå där lite mer, det va änna mysigt!


Nu ska jag städa lite, sen möta steph halv tre!


ciao Amigoz!!


Av malin nilsson - 9 januari 2009 12:04

Idag har jag ätardag (väljer själv vilken dag i veckan jag vill ha, från vecka till vecka) Så jag åt en kräm bulle, Mer och vaniljyoghert till frukost:)


Sen blir det kycklingkebab lr tacos till middag..å lite godis inbetween:)


ok, ok, ja vet man behöver ju inte överdriva, men så gått att inte behöva äta "nyttigt" desa dagar.


Ska jobba hela helgen. Suck. Men, men känns ändå helt ok denna helgen. Ska träffa min söta vän stephy på allum i morgon på min rast. Ta en fik å snacka lite skit:)


Ska få nytt schema på jobbet också. det är både bra å dåligt. Kommer vara ledig lite fler kvällar och det är ju kul. Men OBt försvinner. Men, men i livet får man ta det goda med det onda..Lr onda å onda, men ni fattar vad jag menar:)


Hoppas isen försvinner i helgen också, så man slipper stövla omkring å känna sig som bambi. Inte så kul som det verkar nämligen..


Funderar på om jag ska beställa nåt till egypten också, mum and dad har ju katalogen. Kanske nåt gott..lite godis å nån god sprit å ha på hotellet. Fast det e ju all inclusive, så bättre å ta det på hemvägen då kanske..


ok mina grisar I love U, and now im out of here!

Av malin nilsson - 8 januari 2009 13:13

Idag!!


Snart iväg på möte, men sen ledig. Ska städa och träna sen klockan sex.


Kul att behöva gå på möte på sin lediga dag, jag vet. Det suger.

oj, nu fick jag bråttom måste in i duschen å sen iväg!!


puss på er!

Av malin nilsson - 7 januari 2009 23:07

 Jag vet inte varför jag tittar på denna jävla filmen, jag blir lika förkrossade varge gång! Nu sitter man här med rödsprängda ögon och lipar för sig själv:)


Filmen handlar om Astrid och hennes mamma. Hennes mamma dödar en kille och åker in i fängelse, och man får följa Astrids liv efter detta. Alla fosterhem och annat helvette hon utsätts för. En fostermamma tar livet av sig och en annan försöker skjuta henne för hon tror att hon stöter på hennes man. Hon förändras från en oskyldig liten tjej till en hård tjej, till ytan iaf.


Men budskapet i filmen, är att vad än ens mamma gör en, så slutar man nog aldrig sluta älska sin mamma. Det krävs mycket mod för att göra det. För att våga släppa taget. Blodsband är starkare än man tror.


Jag får ju för mig ibland att jag vill jobba på socialen, men faaan asså.  The truth of the matter is att jag e alldeles för känslig.Fast ändå stark liksom...Men blödig:)


Tänk å behöva se sån skit varje dag, man skulle ju ta till flaskan när man kom hem:) skämt å sido..SE filmen!! Vit oleander, med Michelle phieffer.


Nu ska jag sova. Im out of here, aiiiighttt!


Av malin nilsson - 7 januari 2009 21:32

Finns ingen bättre malin film än vit oleander!!


fan va äckligt de e me proteindrink me vatten,,men den går ner iaf, me lite knäckemackor.


A Å S fan va längesen de va vi sågs nu! "snyft, snyft"


boooooooooooooooo

Av malin nilsson - 7 januari 2009 12:29

OMG!

Va ute å gick nu å det va värsta skridskobanan ute!!! jag kände mig som bambi, ja svär.

Träffade på L i snåret också, så vi tog sällskap, han e trevlig han!


Ska ta en cigg nu å ringa till c och sen till S, Hoppas S ska in till stan för då åjer jag med honom. Ska in å fika me en gammal kompis, jag inte sett på år!


Sen ikväll blir det kyckling å grönsaker och BoxpASS!


In i duschen me dajjjj nuuuu!


peace!



Av malin nilsson - 6 januari 2009 13:37

Precis vart ute å gått, skööönt.


En av mina löften är att jag inte ska köpa några kläder..på hela året:) Seriöst. Jag har hela gaderoben full av kläder- jeans, tröjor, klänningar, kjolar.

Sååå, vi får se hur de går. Om det e nåt ja verkligen behöver, så kommer jag såklart köpa, om alla ens skor helt plötsligt går sönder, då får jag köpa nya:(


jaja, vi får se, ska försöka iaf.


Jobbade me I idag, hon e så skön! flumm, flumm på hög nivå. fast igår när vi jobba ville ja bara sova, så du va ja inte så rolig:)


Peace!!

Av malin nilsson - 5 januari 2009 14:10

Jobbar kväll idag, så passade på att gå ut och gå med Mamma. De va väldans skönt alltså! Kallt, men ändå gott ute. Har bokat lite pass också, spinning på torsdag och Box på onsdag. Kul.


Hade hoppats på att träffa Maria på onsdag, men hon kunde inte då och jag kunde inte Torsdag. Attans!

Undra om Mos kommer å hälsar på mig i dagarna, hade vart trevligt. (era paket ligger här å väntar på er, hihi)


Ska käka pastasallad idag till middag, för er som e nyfikna. Har Pelles diet här hemma, svårt att följa den helt, men lite tar man ju ifrån den helt klart.


peace!


P.s längtar till Egypten nu!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards