Alla inlägg den 3 januari 2012

Av malin nilsson - 3 januari 2012 20:14

Som jag tycker är helt Fantastiska kommer här: (En salig och härlig blandning må jag säga:))


1) Min duschcreme. Som flytande kärlek. Den är från barnängeln och är med yoghert protein och så doftar den vanilj och honung. Lr honing som Nalle phu säger. Den får en att vilja springa in i duschen varje morgon (?).


2) Mina gå skor. Dom är helt fantastiska. Köpte dem för att ha att promenera i, men nu jobbar jag även i dem för att..Ja, de är helt fantastiska! Man liksom studsar fram och är de mest bekväma jag någonsin ägt. De är från Reebok och jag köpte dem på extrapris för 399 kr. hade kostat 999. Tack snälla mamma för bra tips!


3) Min rosa puff. Jag älskar den!! Den är som pricken över it här inne och det var kärlek från första stund. Tycker den är väääldigt tjusig, sen har den lite personlighet vilket jag tycker är trevligt.


4) Min pincett. I love you.


5) Min telefon. Bästa jag köpt på länge. Kan facebooka, läsa bloggar, läsa tidningar och kolla väder mest hela dagen om jag vill, Tack!


6) Min dator. Min kära dator som jag släpar med mig hit och dit, har varit likamed en trogen vän. På mina kvällar i Bodrum har vi suttit och filosoferat tillsammans och haft många givande samtal (?).


7) Min concealer från YSL. Finns ingen bättre. Den ska liksom bara finnas där i sminkväskan. Den är något lurig...för när den tar slut, ja då är den verkligen slut! Den varnar inte lr så, nänä. Men det gör ingenting, den är så bra så den skulle kunna komma undan med mord.


8) Mitt underställ. Ni är förjäkla goa OCH ni håller en kvinna som mig varm också, lovely!


9) Apotekets läppcerat. Ni vet den, fan heter den...Den gröna? HUR GRYM SOM HELST, never goes old!


10) MIn rosa filt, som jag ibland även har som täcke för den är så himla mysig!


Läste Hannah Graafs blogg nu, läser den varje dag tycker hon är helt fantastisk som människa! Iaf, hon är med barn igen, visste ni? Lilla Liv ska få en liten syster lr bror, mysigt!


Idag på träningen stod jag bredvid min gamla jumpalärare..Haha, tog i lite extra...man vill ju gärna inte bli underkänd! *Blink blink* Han är btw, en lärare som jag alltid tyckt mycket om. Vet inte varför direkt...Det är väl bara så med lärare...Vissa har man gillat och vissa inte. Antar att det har med deras personlighet att göra, inte så mycket med hur de lär ut. Fast jag vet inte, det är en bra känsla iaf.


Imorgon, om det inte blir jobb, blir det promenad, fixa en sak med datorn, ringa lite samtal och ta reda på en hel del grejer och sen styrketräna kl 17.00 Med A. Längtar!


Önskar er en fin kväll. Kram

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards