Alla inlägg den 18 januari 2012

Av malin nilsson - 18 januari 2012 14:01

Idag kör jag en sån där riktig hemmadag. Med röj, städ och annat gojs. Kan nån förklara för mig vem som stökar ner så in i bomben här? Det är ju bara jag som bor här...lr? Kommer det in små mumintroll på natten och leker rövare? Man kan undra ibland. Jaja, nu ska det aldrig mer stökas ner här (?).


Ska försöka få med syrrorna någon Torsdag på Quizkväll på jobbet, är ju så sällan man träffas och gör något roligt tillsammans. Så jag hoppas på ev nästa torsdag? Kansske t.o.m ta ett glas vin lr två? Hade vart supertrevligt.


Jag hatar att vara en sån där person som klagar på vädret...det är så töntigt. Men OJ vad jag längtar att få känna solens strålar mot mitt ansikte, få bli lite lätt brunbränd och kunna gå i kjol och snygga öppna skor. Längtar ni också? Det är lustigt...När jag bodde i Turkiet, så var det stunder då jag önskade det motsatta...Längtade efter att gå runt sävelången och känna kalla friska vindar mot mina kinder. Man vill ha allt i guess? Vid olika tillfällen.


På Lördag händer det en massa skojiga saker, både tjejkvällar och utekvällar. Men jag ska stanna hemma. Jag har ett mål jag satt (Ett pengamässigt) Som ska vara kirrat SENAST efter sommaren, så då måste man helt enkelt prioritera. (Sen har jag köpt en massa saker i veckan, onödigt så jävla dumt...men, men..). Jag kommer nog låna mig en film och sitta hemma. Sen som sagt, är jag också trött. Funderar på att köpa berocca boost? Fick det som ett tips av en. Någon som prövat? Den är tydligen proppad med vitaminer och koffein. Jag vet inte. Lr jo, jag vet att jag jobbar just nu väldigt olika tider, dagar osv. Självklart sliter det. Vill ha mer struktur i vardagen. Samtidgt som jag älskar kontrasterna. Men därför iaf har jag bestämt mig för att plugga...lr bestämt och bestämt det är en stark fundering jag har inom snar framtid. Så kan man fortsätta jobba, som jag gör nu. Låter väl helt superduper?


Nu till det bästa...(Inte heeelt hundra än dock) Jag har blivit nedbjuden till Istanbul 10 dagar i Februari. Behöver jag säga att jag längtar?? Saknar honom så mycket. Vill gå och lägga mig och vakna upp med honom varje kväll. Känslorna svalnar ej. Ist så växer han för var dag plus att vi lär så klart att känna varandra mer och mer. Saknar mina fina hund också, min bebis.


Nä, nu ska jag fortsätta röja...lr vila lite. Ögonen rullar neråt.


Ha en fin dag <3

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards