Alla inlägg under januari 2012

Av malin nilsson - 20 januari 2012 13:39

Hej fina. Mår du bra och är vid gott mod? Det hoppas jag. Måste tipsa om en sak! Igår drack jag en Vitaminwell, med citrussmak. Jag behövde en kick kände jag...en frisk citrusfläkt och OJ hoppsan hoppsan, it worked! Vet inte om det var psykologiskt men jag liksom kände hur vitaminerna spreeeeed sig i mitt solsystem och gjorde en smilygubbe i märgen. Rekommenderas!


Jahaaaaaja, då var helgen här. Och jag har inga pengar att spendera på något kul. Alltså zipp, nada, zeeeero. Så jag hoppas det blir jobb i baren imorgon, alltid kul och trevligt! Annars tänte jag våldgästa A och tvinga henne rota fram prisonbreak serien, säsong 1. Idag blir det jobb och en dejt med C på scehmat, trevligt!


Alltså..Amadeus sustemet skrämmer mig lika mycket som tingstadstunneln. (Ni känner mig, heden it is, haha) Men det är inte bara det gott folk...Mer och mer går över till internet. Kommer det fortfarande behövas resekonsulter, säg några år from now? Dom kör ju inga KY utbildningar om det inte behövs arbetskraft. So i guess man får lita på dem:) Vad tror ni? All input är tacksamt!


Så det senaste...Blir antagligen en tripp till Istanbul med hjärtat i februari, sen två månader April-maj, sen jobba, jobba och sen, ja eventuellt studier.


Fick min efterlängtade (?) telefonräkning idag. !500 kr. Då har jag surfat för 1000 kr! Så, det var ju inte farligt? Med tanke på alla samtal till alá Turkey. Alltså 500 kr och det är ju dit den största summan ligger. Bra med en spec!


Nu är frukosten uppäten (Ja veeeet, sjukt sent) Och jag ska hoppa in i duschen och försöka se ut som en redig homosapiens. Önskar er en fin Fredag och härlig helg!<3

Av malin nilsson - 18 januari 2012 14:01

Idag kör jag en sån där riktig hemmadag. Med röj, städ och annat gojs. Kan nån förklara för mig vem som stökar ner så in i bomben här? Det är ju bara jag som bor här...lr? Kommer det in små mumintroll på natten och leker rövare? Man kan undra ibland. Jaja, nu ska det aldrig mer stökas ner här (?).


Ska försöka få med syrrorna någon Torsdag på Quizkväll på jobbet, är ju så sällan man träffas och gör något roligt tillsammans. Så jag hoppas på ev nästa torsdag? Kansske t.o.m ta ett glas vin lr två? Hade vart supertrevligt.


Jag hatar att vara en sån där person som klagar på vädret...det är så töntigt. Men OJ vad jag längtar att få känna solens strålar mot mitt ansikte, få bli lite lätt brunbränd och kunna gå i kjol och snygga öppna skor. Längtar ni också? Det är lustigt...När jag bodde i Turkiet, så var det stunder då jag önskade det motsatta...Längtade efter att gå runt sävelången och känna kalla friska vindar mot mina kinder. Man vill ha allt i guess? Vid olika tillfällen.


På Lördag händer det en massa skojiga saker, både tjejkvällar och utekvällar. Men jag ska stanna hemma. Jag har ett mål jag satt (Ett pengamässigt) Som ska vara kirrat SENAST efter sommaren, så då måste man helt enkelt prioritera. (Sen har jag köpt en massa saker i veckan, onödigt så jävla dumt...men, men..). Jag kommer nog låna mig en film och sitta hemma. Sen som sagt, är jag också trött. Funderar på att köpa berocca boost? Fick det som ett tips av en. Någon som prövat? Den är tydligen proppad med vitaminer och koffein. Jag vet inte. Lr jo, jag vet att jag jobbar just nu väldigt olika tider, dagar osv. Självklart sliter det. Vill ha mer struktur i vardagen. Samtidgt som jag älskar kontrasterna. Men därför iaf har jag bestämt mig för att plugga...lr bestämt och bestämt det är en stark fundering jag har inom snar framtid. Så kan man fortsätta jobba, som jag gör nu. Låter väl helt superduper?


Nu till det bästa...(Inte heeelt hundra än dock) Jag har blivit nedbjuden till Istanbul 10 dagar i Februari. Behöver jag säga att jag längtar?? Saknar honom så mycket. Vill gå och lägga mig och vakna upp med honom varje kväll. Känslorna svalnar ej. Ist så växer han för var dag plus att vi lär så klart att känna varandra mer och mer. Saknar mina fina hund också, min bebis.


Nä, nu ska jag fortsätta röja...lr vila lite. Ögonen rullar neråt.


Ha en fin dag <3

Av malin nilsson - 17 januari 2012 17:33

Japp! Igår  kväll fick jag ett trevligt sms, "din dator är nu klar, du kan hämta din när du vill" Ja, men ungefär så:) Den är kirrad med andra ord. Iordning. Inte massa tjafs. Kostade några hundra, det var det värt. 5 olika punkter har de fixat, allt från virusprogram till ominstallation. Nog om detta. Jag är glad chey iaf.


Jag har varit så oooooootroigt trött sen i fredags. Med trötthet kommer ens värsta sidor fram, som ingen städning, ätit massa skit och shoppat massa onödigt. Så väldigt , väldigt dumt så jag inte tror det är sant! Det som är bra är väl iaf att man känner sig själv så bra att man vet exakt hur man fungerar. Jag hoppas på nya friska tag snarast! Fått fixat håret idag iaf, sånt gör mycket. Det är nog en tjejgrej...lr?:) Var iaf hos centrumfrisören, gillar att gå dit! MYCKET på grund av att jag gillar tjejerna där så mycket!! Goa bruds! ( Köpt en dustit och två inpackningar också, ni vet dem från revlon, en med sandinslag och den gamla godingen som tar bort gula inslag, tänkte man kan kombinera lite. Iaf blev nöjd, gör alltid många tunna, tunna slingor så det blir naturligt. Dustit behöver väl ingen vidare förklaring...alla med tunt skandinaviskt hår vet jag jag talar om. Nu blir det ingen mer shopping på hela 2012, sväär! (?) Nä, men allvarligt. I don´t like it. Usch!!!!


Imorgon är det jag som ställer klockan och städar. Och går en långpromenad.


Är klockan bara sex, jag dööör! Man får gå och lägga sig hoppas jag...Vakna upp till vårsol ja tack! Det här vädret suger k**k!


Kram. (Och godnatt)

Av malin nilsson - 15 januari 2012 12:23

Har inte fått min dator än, den är fortfarande på spa den gottegrisen.. Nu när jag ner på det så skulle den vart klar senast i fredags får besöka dem på måndag och kolla läget. Just nu sitter jag varken i soffan lr skriver från datorn erkänn schizofrent.. Som sagt ett försök. Känns.., ja, lite schizo. Igår hade jag en väldigt inspirerande dag.. Jag låg i sängen hela dagen och kvällen. Lr nej jag åkte även och köpte massa godis och annan skit för onödigt mycket pengar och sen tillbaka till sängen. Pratade med Z. Nu är saknaden stor väldigt stor. Vissa dagar ohållbart men allt blir bättre när vi pratar då känns det nästan som att han är här lr jag där. Jag trodde aldrig jag skulle bli såhär kär det avtar inte istället växer han i mina ögon hela tiden. Idag blir det kvalitetstid med Ā sen städa. En person bor här och ändå lyckas jag stöka ner Btw inte kul detta från telefonen vill ha min dator nu. Önskar ett en fin söndag hej.

Av malin nilsson - 13 januari 2012 10:21

Känsla nu känns allt så jäkla bra!!! Tack!!!

Av malin nilsson - 3 januari 2012 20:14

Som jag tycker är helt Fantastiska kommer här: (En salig och härlig blandning må jag säga:))


1) Min duschcreme. Som flytande kärlek. Den är från barnängeln och är med yoghert protein och så doftar den vanilj och honung. Lr honing som Nalle phu säger. Den får en att vilja springa in i duschen varje morgon (?).


2) Mina gå skor. Dom är helt fantastiska. Köpte dem för att ha att promenera i, men nu jobbar jag även i dem för att..Ja, de är helt fantastiska! Man liksom studsar fram och är de mest bekväma jag någonsin ägt. De är från Reebok och jag köpte dem på extrapris för 399 kr. hade kostat 999. Tack snälla mamma för bra tips!


3) Min rosa puff. Jag älskar den!! Den är som pricken över it här inne och det var kärlek från första stund. Tycker den är väääldigt tjusig, sen har den lite personlighet vilket jag tycker är trevligt.


4) Min pincett. I love you.


5) Min telefon. Bästa jag köpt på länge. Kan facebooka, läsa bloggar, läsa tidningar och kolla väder mest hela dagen om jag vill, Tack!


6) Min dator. Min kära dator som jag släpar med mig hit och dit, har varit likamed en trogen vän. På mina kvällar i Bodrum har vi suttit och filosoferat tillsammans och haft många givande samtal (?).


7) Min concealer från YSL. Finns ingen bättre. Den ska liksom bara finnas där i sminkväskan. Den är något lurig...för när den tar slut, ja då är den verkligen slut! Den varnar inte lr så, nänä. Men det gör ingenting, den är så bra så den skulle kunna komma undan med mord.


8) Mitt underställ. Ni är förjäkla goa OCH ni håller en kvinna som mig varm också, lovely!


9) Apotekets läppcerat. Ni vet den, fan heter den...Den gröna? HUR GRYM SOM HELST, never goes old!


10) MIn rosa filt, som jag ibland även har som täcke för den är så himla mysig!


Läste Hannah Graafs blogg nu, läser den varje dag tycker hon är helt fantastisk som människa! Iaf, hon är med barn igen, visste ni? Lilla Liv ska få en liten syster lr bror, mysigt!


Idag på träningen stod jag bredvid min gamla jumpalärare..Haha, tog i lite extra...man vill ju gärna inte bli underkänd! *Blink blink* Han är btw, en lärare som jag alltid tyckt mycket om. Vet inte varför direkt...Det är väl bara så med lärare...Vissa har man gillat och vissa inte. Antar att det har med deras personlighet att göra, inte så mycket med hur de lär ut. Fast jag vet inte, det är en bra känsla iaf.


Imorgon, om det inte blir jobb, blir det promenad, fixa en sak med datorn, ringa lite samtal och ta reda på en hel del grejer och sen styrketräna kl 17.00 Med A. Längtar!


Önskar er en fin kväll. Kram

Av malin nilsson - 2 januari 2012 14:31

Jag tittade i en tidning igår och fick syn på träningskläder, nyheter till våren. Där fanns så himla mycket fint! Träningsbyxor från adidas med ist för svarta och vita streck, så var dem i färg, som lila, rosa, gult och ljusblått! Så fina!! Sen är jag sugen på såna där mockasinskor..ni vet med fransar, pärlor osv. Har velat ha sådana i flera år faktiskt, men inte hittat några jag älskat. En vän till mig har ett par jättesöta, hon har haft dem i sex år tror jag!


Just nu håller jag på att städa och fixa lite. Fick en underbar aha upplevelse igår! Alltså den hade inte med städa att göra:) Det var om andra saker. det är så härligt när det liksom släpper och vissa svar kommer till en.


Ikväll blir det bl.a träning och en dejt med C. Mycket nöje folk, ha en underbar dag!

Av malin nilsson - 1 januari 2012 11:44

Goddag alla fina. Hur mår ni? Jag hoppas att alla är vid gott mod och att ni är nöjda över nyårskvällen 2011. Det är lustigt vilket vanedjur man är..Jag skriver alltid från soffan, när jag skriver här, det går liksom knappt någon annanstans. Det går...men då känner jag mig naken, exposed och väldigt rädd! Så illa kvickt tog jag nu mina tofflor, min filt och datorn och placerade mig i min fina härliga soffa, som jag btw älskar! Den står för lugnet och balansen i lägenheten...bland rosa puffar, marmorbord och kimonos.


Har ni gett er själva några nyårslöften? Det är ju en vanlig sak att göra i dessa tider? Berätta gärna, är nyfiken! Själv så ger jag mig aldrig några nyårslöften. Var säkert en tio års sedan jag slutade med sånt. Sen kan jag tänka tillbaka på 2011 med glädje, för jag har uppnått vissa saker som jag är otroligt glad och stolt över och det ger en, en väldigt fin magkänsla. Så visst är det fint med drömmar, mål och utveckling- Det är inte bara fint, det är nödvändigt, för att människan ska sträva framåt, men var försiktig med att ge er själva nyårslöften...risken är stor att man blir besviken när man inte kan hålla dem efter tre månader...Ni vet vad jag pratar om va.


Igår hade jag en otroligt fin dag/kväll. Allt började med att jag slog upp ögonen vid halv ett tiden (?) och började dagen med en promenad. Efter det, åkte jag hem och duschade och gjorde mig iordning lite grann för att åka in till stora staden med La casa gänget, där åkte vi hjulet, drack lite champagne och bara umgicks och njöt av nyårsdagen. Sen, väl hemma igen var det dags att hoppa in i klänningen ( Inte nån av mina nya fina, fan det är 69 kilos klass på dem och jag befinner mig inte där just nu, definitivt inte) Så blev en annan variant, en svart fin sak för att bege mig till H. Jag E och H gjorde middag, spela spel och umgicks, sen slöt de upp två personer till, vi drack lite till och hade det supertrevligt! Lugnt och skönt men ändå lite fixat! Sen gick vi till La casa and the rest is history...Nådä, avslutade kvällen på Push, sjukt kul ställe, vilka fördomar man haft. Lr så känns det helt enkelt roligare att gå dit när man inte är så tjock längre? Kan ligga nåt i det.


Nu ska jag och mamma ut och promenera och sen, sen mina vänner blir det till att slappa hela dagen. Jag känner för att fixa någon god mat, kolla på några filmer och bara...Vara. Imorgon öppnar gymmet igen och jag längtar efter att få gå dit!


Pratar mycket med Z och allt känns så himla bra. Ni vet, när man har en bra magkänsla om någonting. Igår hade han vart med några vänner och även börjat städa i butiken. Tror han är ivrig att sätta igång den...Jag vet inte, men det känns så.


Nu säger jag stopp och belägg önskar er en fin dag så hörs vi imorgon. Stor kram.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards