Alla inlägg den 25 februari 2013

Av malin nilsson - 25 februari 2013 19:52

Frukost: två ryvita multigrain med philadelphiaost och avocado rysk yoghert med en skvätt grädde en matsked lågkalorisylt funlight

Middag: En chiladas med lchfbröd sallad funlight

Kvälls(mål:) choklad, smågodis.

(restfrånigår): Två ryvita multigrain med åhiladelphiaost och skinka mjölk

Träning: Ingen

Av malin nilsson - 25 februari 2013 19:43

Jäääävlar vilken huvudvärk jag haar! Igår och halva dagen igår har jag haft vårkänslor och nästan varit lite lyrisk, men vid fem tiden idag bara dog jag. Sket i mitt pass på gymmet och har bara hängt på soffan och ätit maraboue saltlakrits. Fy. vad. äckligt.gott.äckligt

Tagit huvudvärkstablett, men det hjälper inte. Gå och sova kanske? Ja, jag tror jag gör det. Tar en dusch lägger mig och läser och samlar energi för kommande vecka.


Denna helg blir det fullt upp, sen funderar jag på om det är möjligt att jobba lite extra helger. För det är såå mycket jag vill göra! Först resan med E, sen vill jag åka och hälsa på J i Barcelona, Bodrum såklart och kanske en vecka till L som ska jobba i grekland i sommar igen? Och detta är bara utlandsresor, sen är det massa skoj man vill göra nu till våren/sommaren. Tänker, fylla upp bettan, göra matlådor, storhandla på willys och sen leva snålt så jag kan göra allt jag vill göra. Sen självklart behöver man vara medig ibland, men jag har absolut inget emot att jobba lite fler helger än mina två i månaden då och då för att kunna göra allt jag vill.


Stackars Z ringde igår. han har det INTE bra i militären. han har hållt uppe modet och sagt att allt är bra, men det är tydligen skit. Usch förstår honom.


Nä, nu sängen Hej

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards