Alla inlägg under april 2011

Av malin nilsson - 15 april 2011 21:15

Alltså lite spontant så kan jag känna såhär " VARFÖR UTSÄTTER DU DIG FÖR DETTA MALIN?" Varför ska jag titta på såna filmer, när jag vet att jag kommer lipa sönder mig? (Folk som känner mig vet att t.e.x Dear John är en riktig Malin-film)


Samma som alla dessa hemska böckerna som finns..Det är precis som att man vill "Wollow in missery" då och då.


Jäsa på soffan, gråta en skvätt!


Men det är ju just det. Jag älskar filmer som får en att känna nånting, som får en att reagera. Dear John och dagboken är två av mina absoluta favoritfilmer.


Jag menar Channing Tatum. Ge mig bara han ungefär. Så är det liksom bra sen. Check!


Jaha nu då? Sova tror jag. Är jätte, jättetrött.

Jaha morgondagen då? Jo, såhär ungefär Promenera, träna, städa, skicka iväg massa brev och inbjudningar, fixa med de andra mailen från A.


Hmm, var säkert lite annat också, men vi börjar där.


All kärlek!

Av malin nilsson - 14 april 2011 21:27

Har haft en TOPPEN dag!


Vaknade runt kvart över sju och sen körde V mig till Landvetter. Var lite tidig, så beställde en latte och satt och tittade på folk. Kan gilla det ibland, bara sitta och chilla. Filosofera lite.


Sen efter korta 45 minuter var jag i Stockholm. ( Påminn mig att jag aldrig mer vill ta tåget dit, flyget is the shit) och solen stråååålade!

Bestämde mig för att promenera till ambassaden och det var verkligen rätt val. Gick i min egna takt och nere vid strandvägen satte jag mig och tog en lunch (Räkmacka och ett glas vitt). Återigen tittade på folk och filosoferade.Mycket backslicks var det..men dom var snälla:)


Sen väl framme vid ambassaden gick det rätt smidigt, fick dock vänta 50 min på min tur och hitta en autonmat för de tog inte kort, men det gick bra.


Sen promenad tillbaka till city, till Syrran på hennes jobb. Där var maten serverad, så jag hängde där en stund. Synd hon inte var ledig bara så vi kunde hänga lite längre. Men, men man kan inte få ALLT på SAMMA dag.


Flyget hem (Hämtad av E, Loooovelyy) och nu sitter jag här, nöjd med dagen.


Imorgon har jag också att göra, men känns som detta var en stor bit. Check!


Kolla lite tv nu, sen snoooooza sig!


Ser fram emot min morgonpromenad imorgon, det är en så härlig start på dagen!


All kärlek!!

Av malin nilsson - 11 april 2011 21:45

Ja, mellan dom timmarna har jag hållt igång idag. Let me tell u little bit about it!


Började dagen med att ringa samtal. Till A-kassan, till mina elbolag och till banken. Fixade så mina räkningar numer kommer på autogiro. Kompleterat till A-kassan (Dom är ju så jävla kinkiga så man dör) Men måste faktiskt erkänna att dom är trevliga och tydliga, vad mer kan man begära liksom?


Hem till mamma/pappa gick igenom kontraktet, pratade lite om skattejämkning och dekleration m.m


Gick morgon promenad och därefter en god frukost (Ägg, avocado med färskpressad juice)


Sen in till stan för att träffa S, nu är kontraktet klart. Sist, till skatteverket och fixat personbevis och skattesedel.


Sen hem, har tränat hälsat på min fru en snabbis.


Å just det, har ätit fuskbullar till middag, MUMS! Det får det bli till lunch imorgon, bra jag kom på det, måste ställa mig koka potatis innan jag somnar..ZZzzzz.


Säkert glömt massor. Bästa dagen, älskar när jag fixar saker och chefar lite. Haha.


Nu blir det snart sängen. Tänkte skriva om två urkassa filmer jag såg igår, men det tar vi imorgon. Vad ni inte ska se liksom..


Nu blir det två dagarjobb, yeeej!


Vi ses!

Av malin nilsson - 10 april 2011 17:56

Sitter nu här med kontraktet och borgensförbindelse för lägenheten, nu är nästan allt ifyllt! (Några punkter jag är osäker på, ska fråga mamma/pappa om det imorgon, de vet ju allt:)


Men min poäng är, man lär sig så otroligt mycket på att pröva/göra nya saker! Stora som små. Man får ringa runt, ta reda på saker, ha massa bollar i luften, i like!


Nu känner jag att jag kan inte göra så mycket mer för idag, får fortsätta imorgon, då banker och skatteverk har öppet.


Nu ska jag gå en runda i skogen sen städa (Även om jag tror att merparten av städningen blir gjord imorgon) Sen slappa med en film. Det är viktigt att slappa också lr hur!:)


Imorgon blir det FULLRULLE, tur jag inte jobbar då faktiskt.


Hoppas ni också haft en bra och lärorik dag!


NU KÖR VI!

Av malin nilsson - 9 april 2011 13:37

1) Mår du dåligt över något? Lokalisera varför du känner som du gör, då är det lättare att komma på hur du ska komma över det. Det viktigaste, tillåt dig själv att må dåligt, inga människor är happy, happy all the time!


2)  Kapa folk från ditt liv som tar för mycket energi, som du inte vet är din vän lr inte, som du helt enkelt inte mår bra av att ha runt dig! Kommer kännas så skönt när du väl tagit steget.


3) "Living is giving" Ligger lite i det där! Dela med dig av dina leenden, dina erfarenheter och din tankar!


4) Ta dig tid till egentid! kan vara allt från träning, promenader, baka (?), läsa en god bok, lr vad som helst egentligen som du får positiv energi av!


5) Umgås med nära och kära MYCKET och OFTA!


6) Ta aldrig någon förgivet, det är ge och ta i alla slags förhållanden!


7) Unna ig en massage då och då (Lr helt enkelt när plånboken tillåter) Lovar, du kan leva på den timmen i flera vekor.


8) Titta på "Höstlegender" och njut av en Brad pitt i HÖGKLASS!


9) Var inte så rädd för att göra misstag, det är dom man lär av. ta inte livet så allvarligt, glöm inte bort att ha roligt!


10) Våga ta kritik och ta det till dig! Always have an opened mind.


All kärlek!!


Nu ska jag läsa igenom massa konstoga (?) mail, städa och sen middag hon underbara Fam Järnström!


*CIAO*

Av malin nilsson - 8 april 2011 16:59

Jag hoppas att ni har en tokbra fredag och att ni är vid gott mod!!


Själv är jag lite smått panik slagen. ja, lite allvarlig är jag, men som med allt annat så kommer detta lösa sig också. jag har bara sisådär 30 saker att göra!!


Idag har jag inte hunnit prata med någon förutom mamma, som jag tog en skön morgonpromenad med. Nu har jag städat (men som jag inte är klar med) och skrivit inbjudningar till min "ses om några månader fest" hihi!


Middag, ja det blir quornbiffar med sallad och dressing gjord på turkisk yoghert, men det blir först vid sju tiden ( Sjukt sen frulle)


Nä, jag får väl fortsätta beta av min lista så gott det går!


Kärlek!

Av malin nilsson - 4 april 2011 14:35

The big band theori börjar nämligen NU!


Har inte så mycket att skriva idag egentligen, har fullt upp. Vilket jag alltid har efter att ha jobbat helg. Så nu städar jag, ska träna sen och ringa lite samtal, fixa och dona.


Tydligen så får man utbetalning den 21 från a-kassan, hmm där ser man. Precis då man behöver dom liksom? Nä, lite tidigare hade varit bra.


Tror jag hittat ett ställe med grymma extensions nu, melodie and the three non blondes heter stället. Ja. Ska check it out.


Hejdå!


Av malin nilsson - 3 april 2011 02:02

Bästa filmen går på trean nu, är bara tvungen att skriva det innan jag skriver något annat..FEAR heter den med Mark wahlberg. GRYM!


Idag har det vart jobb för hela slanten. Mycket att göra idag, man märker att sommaren, lr iaf våren är på väg. Kom bl.a en hel busslast med några slags turister:)

Alltid lika kul vet ni!


Efter jobbat träffade jag tokstollarna S och J, love them. Fick mig några härliga garv från hjärtat och nu är jag hemma och ska strax zzzzzova.


Igår träffade jag min faster för lite god mat och vin på stan. Hon är en av mina favorit personer i hela världen. Hon är en sån person (Har några sådana i mitt liv, vilket man ska vara glad över) som man kan prata om vad som helst med. Och just prata, det är något vi gör mycket när vi träffas. Om ditten, datten. Om allvarliga saker och om roliga saker. Ni vet, livet helt enkelt och allt som det inkluderar.


Sen en sväng till basic med min tjej och hennes mamma! Kul!


Så än så länge är jag urnöjd med helgen och morgondagen blir säkert också en toppendag!


På måndag: STÄDA; BYTA DÄCK FÖRHOPPNINGSVIS OCH TRÄNA.


Kärlek!!


Kom alltid ihåg, DU är värdefull!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards