Alla inlägg den 19 juli 2011

Av malin nilsson - 19 juli 2011 19:04

Så tröttnar jag aldrig på denna låten med Pitbull, tycker om den sjukt mycket! "Tonight, i will, love, love u tonight. Give me everything tonight...for all we know, we might not here tomorrow, lets do it tonight!" Grym!


ikväll blir det en drink på Mr frocks. Trots myggbett stora som Sverige, trött som faen och en blåsa i käften. Men nu får jag faktiskt släppa särgkanten och komma in i matchen.

Tänk om man får tandvärk här nere? Fy och fasa säger jag! Då ska jag hem till min tandläkare hon är bra och tar hand om mig!:)


Jävlar, jag måste verkligen köpa något mot myggorna, kliar, kliar, kliar gör det. Booo!


Snart åker en av mina bästa tjejer utomlands med sin kille i en månad. Jag hoppas de får det underbart, är så glad för henne skull att hon träffat någon hon tycker om så mycket! Underbart!


Nu har man på riktigt kommit in i grejer, nästan så man kan svara på allt, vilken känsla!:) Wow!


Men ojojoj, vad det händer grejer. Ett ex" Hej, jag har bokat två rum, ett till mig och ett till mina barn, nu bor de under oss och vi vill bo bredvid varanndra, annars åker vi hem!

" Ja, jo, men det att man vill bo bredvid varanndra är tyvärr bara ett önskemål man kan ha och hotellet götr sitt allra bästa för att det ska gå igenom, men ibland går det inte.

Sen utefter det, ringer hotellets manager till mig och säger att får inte bo två barn i samma rum, som är under 18. Men det är en säljare från Danmark som bokat detta och föräldrarna vill bo ihop, för de har bröllopsresa.

And on, and, on and on! Ni hajjar..


Hej, ha en trevlig kväll!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards