Alla inlägg under juli 2011

Av malin nilsson - 16 juli 2011 20:34

Hittade jag idag! Ok, inte själv då hade jag gått FETT vilse, men med lite hjälp av S. Gud vilken mysig dag jag haft! Men..nu har jag solat och badat två dagar i sträck, så jela jobbigt är det:) Så nu måste min kropp och själ få vila sig lite. Tur det är flygplats imorgon, jobbtermen börjar rycka i mig nu. Ge mig blod, svett och tårar!!


Ska strax gå och sova. Varit och handlat lite mat faktiskt, tro det lr ej. Musli, ananas, mjölk, fanta, bröd, ost m.m Gott att ha lite hemma, så det inte ekar fett varje gång jag öppnar kylen. Det är som nån skriker...Maaaaaaaliiiiin, kööööp heeem lite mat snääällla. Så jag gjort:)


Hålla pannan situation. Vilka vet om den? Den är på g igen...mysigt.


Nä, nu dör datan. Hej!

Av malin nilsson - 15 juli 2011 17:42

Fick jag lov att spendera dagen med dag! Han var 9, hur skön som helst:)


Nu tänkte jag försöka göra mig lite fräsch, hmm, hur ska detta gå. Börja med att tvätta håret kanske?


Hoppas att kvällen, blir lika bra som dagen varit! Imorgon, LEDIG!


Peace and love!

Av malin nilsson - 14 juli 2011 16:29

I början var allt nytt, kul, spännande, massa nytt folk, man var fräsch och man var på topp!


Nu, ett munsår som VÄGRAR släppa, folk som fjäskar för en på varje resturang man går på( Jag orkar inte, vill bara ha min ravioli på burk tack), falska människor som ska presentera sig var femte steg man tar. (Jag behöver en kram, från en verklig. Saknar min familj och mina vänner) Det är 42 grader så man svettas konstant. Bilen är ett helvette, ratten är så varm så den går knappt att använda.


MEN, så får man en liten pojkes favorit gossedjur på träff så blir man glad igen.


Idag är jag trött. Från hjärtat och ut.


Å andra sidan så har jag lärt mig mer under dessa två månaderna än under ett helt år. Både om mig själv och andra.


Jag gjorde en jävligt bra grej idag också, TACK m för samtalet. Tänk att jag har så smarta, underbara människor omkring mig. P.s allt du sa är rätt, behövde bara höra det från någon utanför bubblan. Nu är jag in control igen och det är det viktigaste, hata känslan av att inte vara det.


Nu, en lååång iskall dusch!!!


Tänker på er!


hej!

Av malin nilsson - 9 juli 2011 17:29

Idag har jag varit och tagit en ojlemassage på Rayola, världens bästa ställe. Måste säga från hjärtat, bästa massagen jag någonsin fått! Lagom hård, lagom mycket olja. Lagom är bra.


Så nu sitter jag här med olja i håret så det ser helt fett ut. Nice. Har en kväll hemma, städar. Har fortfarande ett munsår lika stort som Sverige så känner mig inte så manad att gå utanför dörren förutom för arbete.


Pratade med Syster igår, saknar dem! De kommer nog inte hit i sommar, men de kommer till Thailand till vintern om jag kommer dit:)


Fy sjuttsingen vad jag saknar den svenska sommaren. Såhär ser en perekt sommardag ut. (Då man är ledig)


Vaknar runt tio tiden av att solen glimmar in genom fönstret, man tar en sarong på sig och går upp och gör iordning en frukost. Gärna en smoothie och till det ägg och avocado. Äter frukosten över tvn och passar samtidigt på att kolla mail, fejjan. Sen åker man och solar och badar med härliga människor fram till 16-17 tiden. Sen åker grillen, maten, ölen, godiset fram på "Trägårn" och man hygger sig där några timmar. Sen vet man inte riktigt vad som händer, det bestämmer vi då. Kanske åker man vidare nån annastans, lr så sitter man och pratar all night long. Man somnar helt tillredställd och kan inte vänta tills nästa härliga sommardag!


Och inte för att glömma, promenad runt sjön med det obligatoriska doppet i sävelången, BÄSTA starten på dagen!


Hej!

Av malin nilsson - 6 juli 2011 19:15

Så många frågor, så lite tid..känns det som just nu. Surrar frågetecken i mitt huvud. Jag veet att det enda jag kan göra är att vänta. För då kommer svaren komma automatiskt. Men fuck vad det är svårt ibland. Känns ju helt schizofrent detta tankemönster, bra ena dagen, värre dagen efter. På grund av frågetecken..surrande frågetecken. Men detta är ingen magkänsla grej, för magen skriker Ja, ja, JA!

I just have too feel it. På riktigt, annars kan vi lika gärna lägga ner. All or nothing.

Vågar du chansa med mig? Lr lever vi i en drömvärld som snart kommer gå i tu? Just tell me that and i´ll be happy.


Idag har jag varit ute på lite olika hotell och kollat säkerheten och sånt där. Oj, vad tråkigt det var! Tusen frågor som de skulle svara på om ALLT! Hur hög är balkongerna? Hur många securityexits har ni? Efter hur många sekunder går brandalarmet? Bombhot, hur hanterar ni sånt?

 Kommer vara i säng innan tio ikväll..


HEJ!

Av malin nilsson - 4 juli 2011 16:03

Undrar om man ska ut ikväll, rensa huvudet på några moln? Oftast är det ingen bra idé när man känner sig lite nere, slutar oftast very, very bad.

Haft en kanon dag på jobbet idag, fått fokusera på massa annat. Men så kommer kvällen, och andra tankar börjar komma smått tickande. Natten slutade väldigt, väldigt dåligt igår. jag skickade hem honom klockan halv sex i morse. Utan anledning egentligen. Inte så smart kanske..Men vi började prata om att han ska åka och så, och han säger liksom inte de sakerna jag vill att han ska säga. Ibland är det nära, men jag vill ha mer. Im sorry. PANG sa det i min dörr och så var jag helt plötsligt själv. En MAN hade vetat hur han skulle hantera situationen. Yupp yupp.


Man försöker tänka outside the box, men hur lätt är det när man lever i en bubbla?


Funderar på att gå och tatuera mig idag, får jag med mig Lisbeth så gör jag det. Hjärtan på foten:)


Ju mer jag tänker på det så ska jag nog inte gå ut idag. I need sleep. Och shoppa skor. Thats what i need, kommer bli såå plattfotad om jag fortsätter gå runt i mina flip flops..


HEJ!

Av malin nilsson - 3 juli 2011 23:21

För då är det härliga, härliga flygplatsdag. Nu är jag hemma, efter att vart tvungen till att åka till ett hotell för en gäst kunde absolut inte sova där i natt! Hon kunde absolut inte sova på vårt fem stjärniga hotell i Gumbet. Men ärligt talat så är det så det funkar, alla gäster har olika höga förväntningar och när de inte blir uppmärksammade så känner de sig kränkta, bla, bla, bla. To be continued.


Skulle egentligen träffat en "vän" på en lille drink i aften, men är så trött nu, så jag skiter i det och går och lägger mig istället, så man är pigg och kry imorgon.


Å det hä med H. Alltså. Det känns ok. Man får inte ta allt här nere så allvarligt. Om vi verkligen vill vara med varanndra får han ju komma hit och hälsa på. Svårare än så är det inte. Vi har träfats nu varje dag i en månads tid, som ett gift par är vi, vi gär inte så mycket, mest sover. Han är oftast super trött efter han jobbat, iom han slutar så sent. år se om han kommer i natt, egentligen bättre inte, jag menar det kommer ju bara vara så i en veckas tid till. Any who.


Sett ett par jättefina skor jag ska köpa. Men frågan är..röda, lr vita? Dom röda är ju sjukt snygga...men de vita är jääättesöta. A ni hajjar, många svåra beslut som ska tas.


GONATTENS!

Av malin nilsson - 2 juli 2011 16:20

1) Gå ner till stranden i gumbet, sätt er på Roy´s place och beställ en våffla med glass, grädde, bär och Nutella. Njut.


2) Dansa all night long på Gumbets bästa dansställe "POSH"


3) Unna er en Hamam och få babylen hud plus att en hamam i sig är en upplevelse alla bör uppleva i Turkiet!


4) Sitt på er balkong och filosofera, titta på stjärnorna.


5) Hamnen i Bodrum, do i need to say more?


6) Bitez starnden, lägg dig i en hängmatta och må bra!


7) Mat, mat, mat, goood mat!


8) Snygga och snälla reseledare..


9) H mitt hjärta, vågar nästan säga att jag älskar dig!


10) Snygga skor.


- Alla jobbiga engelskor som ska hålla på att jucka på allt. Så jela jobbigt.

-On the floor med Jlo. SKJUT.MIG

-Ibland är det för varmt, man svettas konstant, men hey det är ju bra för huden!

-lite kackerlackor, men de är inte farliga.

-Saknaden av vänner och familj m.m


Hejjjrå!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards