Alla inlägg under september 2011

Av malin nilsson - 22 september 2011 16:59

Det här gjorde vi bra tjejer! (Och kille, agenten)! Jag är så otroligt stolt över oss. Nu räknar jag även med Falk lauritssen tjejerna, för vi är som ett stort team kan man säga. Vi delar kontor med dem bor, i samma hus och vi hjälper varanndra när vi kan.

Stolt, glad och otroligt tacksam för denna tid tillsammans. En otroligt skön känsla infinner sig nu i mitt bröst då jag vet att vi har gjort ett kanon jobb, TILLSAMMANS. Det är keyordet. För man behöver varanndra, när det är så mycket som ska göras.


Så. Nu har jag lite ledig tid. Jag ska: Packa, städa, rensa, shoppa lite, hänga med Z, hänga med turisten lite kanske? Ja, jo men det vill jag faktiskt. Ev i kväll, lr imorgon. På måndag åker jag till Marmaris....försöker smaka på ordet i munnen...Marmaris....Men får liksom inga känslor. Men det är inte så konstigt, vet ju inte ett smack. Har de en bra strand att rekommendera till gästerna? Hur många hotell? Hur många flygplatsdagar? Ja, ni fattar. Detta blir spännande. Sen åker jag hem till min lägenheten. Åh, vad jag har saknat min säng, min tv, mitt kök. Har längtat sjukt mycket att få träna och laga mat i mitt kök. Walla halla!


Nu ska jag lägga mig ner i min inte lika så sköna säng, läsa en engelsk hello (Står massa om engelska big brother, vem bryr sig liksom) men finns ju INGA svenska blaskor. Blir så trött, jag som älskar veckans NU, se och hör m.m


Jag har bestämt mig för att göra lite shopping, ev imorgon på dagen. Blir antagligen ett par mörkbruna Uggs. (Kopior, men vem bryr sig), en klocka och kanske lite fler haremsbrallor? Ja, jag ska definitivt ta mig en sväng inne i Bodrum. (Och självklart ta mig en kaffe inne på starbucks).


Ha de så fint mina vänner. Och kom ihåg, the world is a beautiful place!!

Av malin nilsson - 21 september 2011 00:01

Fatta tystnaden som uppstår när jag och min kära DM åker ut på middag till exklusiva Xanadu Island för vi har tio st säljare här på besök, och alla är uppklädda till max och vi är...ja, vi är trötta, sletna och orkar knappt tvätta håret:) Det var kul! Meeeeen vilken middag!! Kommer nog inte behöva äta imorgon.


Såhär, vill ni ha LYX så ska ni åka till Xanadu Island, ett av våra hotell. Sjukt exklusivt, ni får en hel halvö för er själva typ.


Nu är jag trött, så jag ska gå och lägga mig. Hotellbesök imorgon, men tror jag kan sluta hyfsat tidigt så det är skönt. Räknar vid fem iaf.


Jag är så tacksam. För min familj, mina vänner, mitt liv, för alla sköna härliga människor som finns runt omkring mig. Hur förklarar man liksom...känslan av total tillfredställelse kommer ofta över mig. När jag har haft en bra jobbdag och känner att jag utvecklas, har roligt och fixar, när jag har otroligt växande samtal både med vänner, men även med random folk, som här i Turkiet. Alla som jag känner, som jag håller kär: Ni betyder allt och jag är otroligt tacksam över att ni finns.

ZZzzzzzzz...Nä, godnatt!!



P.s Har ni någon i ert liv, som av nån anledning sprider dålig energi nån som alltid tar, men aldrig ger...gör er själva en tjänst och radera denna människan ur ert liv. Jag har "behövt" göra detta en tre, fyra ggr och OM det känns bra efteråt!


Ok, anyway. Godnatt, önskar er en fridfull natt med mycket härliga drömmar (Och kanske nån mysig person bredvid er, så ni inte fryser)


Hejdååååå!

Av malin nilsson - 17 september 2011 05:00

Du smyger liksom upp from nowhere. Kan du inte bara lämna mig ifred? Det är slut och så är det med det. Varför ska du leva i mitt inre och skapa kaos? Det leder ju inte till något bra? Allt jag försöker göra är att leva som en god människa, glömma dig and move the hell on, varför ska jag behöva påminnas om dig varje gång jag hör en särskild låt, äter en särskild mat lr ser särskilda människor? Nää, this just aint right. Jag har haft världens bästa kväll. Men jag kommer ändå tänka på dig, det sista jag gör innan jag somnar. Probably tänka på dig, det första jag gör när jag slår upp mina ögon imorgon. (Runt klockan två) Jag är trött på det. waist of time, waist of FUCKING ENERGI. Har jag gjort dig nåt fel? Nä. Jag ber dig om en enda sak. Snälla....sätt dig på nån annans näthinna, för jag har faktiskt varken tid lr energi att deala med detta. U owe me this much.

Av malin nilsson - 15 september 2011 02:15

 

Av malin nilsson - 15 september 2011 01:41

Hej! Hur har er dag varit? Fin och fylld med kärlek och omtanke hoppas jag!


Sitter just nu på balkongen och äter min favorit yoghert. Den är med jordgubbssmak, den är krämig och bäst av allt, den kommer i halvliters förpackning:) Påminner lite om delikatess yogherten hemma. Dricker en redbull light gör jag också...och mumsar lite mandlar, ALLT på samma gång samtidigt som jag sitter här och skriver.


Haft en fantastiskt trevlig jobbdag och en fantastiskt trevlig kväll med min vän A. Jäääävlar vad klämkäckt det blev helt plötsligt då, förlåt, inte alls min mening. Men for real, säger det igen, så sjukt kul detta jobbet är. Plus att denna veckan har jag så himla fantastiska gäster som bara förgyller mitt liv med kärlek! Från varje hotellträff jag går ifrån, har jag ett enda stort smile på läpparna. Besökte mina favorittanter på Seray idag också, dom blev så glada så! "Kommer duuuuu, lilla guiden" sa dem. Bless their hearts.


Ikväll har jag haft lite kvalitetstid med A, på båten. Drack lite vin och satt och tjöta om ditten och datten. Om rosa liv och om gråa liv. Jag har haft ett rosa liv. Han, ett grått. Historier han berättar...man bara sitter och gapar. Han ser ut som en riktig "Badboy" men har ett hjärta av guld denna man! Döm aldrig någon efter nåns utseende. För att berätta lite, så är han uppvuxen i en fattig del av californien, hans brorsa blev skjuten av en gängmedlem när han var mycket ung ( Hans mamma bär bara svarta kläder, inget annat, än idag) Han har i princip fått försörja hela sin familj, på alla möjliga sätt..Jobbat som soldat i Iran och andra ställen. And on and on. Sjuka historier har han att berätta. Om sitt liv, hur han hamnade här liksom, på denna båten och har båtturer varje dag under sommaren.

På väldigt många sätt är vi lika till våra personligheter,klickade liksom första kvällen vi träffades. Efter det har vi hängt en hel del, som vänner. Spelat biljard, dansat fuldans, skrattat, badat m.m


Ok enough about that.


Imorgon är jag ledig (Bortsett från Servicetelefonen) Jag har tänkt att ägna mig åt följande: Titta på två filmer jag snodde med mig från båten, spela det sjukt beroendeframkallande spelet på min mobil(Nej, inte snake..), äta kellogs cornflakes med mörk choklad i sängen, sova, städa. Nåt annat hinner man väl inte med?


Sov gott<3

Av malin nilsson - 12 september 2011 23:32

Chefigheladagen.com! Thats me!


Idag har jag haft en SJUKT BRA DAG! Sålt för 6000 kronor, haft otroligt sköna gäster och bra IM möten, använt min nya klänning och haft en jäääättetrevlig kväll!


På mitt andra IM möte för dagen kommer det upp två damer...sätter sig ner, och jag tänker lite för mig själv, är de här för mig, lr bara för att äta lunch?  Vissa ser man på direkten vilket syfte de har med resturangbesöket, andra får man börja småprata lite med och märka själv. Men självklart var de mina gäster! De tar in varsin gin och tonic och mår bra. Efter mötet börjar vi snacka lite och de bjuder hem mig på middag ikväll, kräftor och andra godheter! Vilka godingar..Vissa personer bara man dras till, man är samma lika så att säga.


Så nu är jag mätt och belåten och har haft en hel del vettiga diskussioner om både livet, döden, att vara ung i dagens samhälle, a u name it. När man sätter igång liksom, då finns det ibland inte något stopp!


Men back to reality, fan vad detta är roligt! Ännu roligare nu när man är bra på det man gör. Vissa dagar är långa, stressiga, du får komma på snabba lösningar, du får ta en del skit, du träffar fantastiska människor, du svettas som ett as, du fixar och donar. I.LOVE.IT


Godnatt mina vänner, nu måste jag sova så jag är pigg imorgon!

Hoppas ni alla aft en fin och produktiv dag. Du är värdefull!!

Av malin nilsson - 10 september 2011 19:42

Ok. Nog är nog. Malin, du har ingen mat hemma, ok? Spelar ingen roll att du går fram till kylen och kollar en gång i kvarten, sanktePer har inte varit där och magicly lagt dit en middag (Inte ens en twix för den delen..) Jag är lite hungrig. MEN jag orkar inte gå utanför dörren. Lr jo, kanske att jag går ner och köper lite mjölk och flingor, det skulle vara gott faktiskt.


Vet ni, idag har jag SHOPPAT! Ok, inte mycket, men ändå. Jättenöjd över mina inköp. En brun/vit stor sjal som jag typ kommer leva i under hösten och en klänning, med rosa underdel och vit överdel. Jättefin! Jag ar inte shoppat på vet inte hur länge. Men nu när man gått ner lite, oj så skojigt! Pröva jeans i strl 40, det var inte igår kan jag säga. Såhär är det, mitt state of mind är att jag känner mig rätt smal nu. Fast smal är jag ju inte, men riktigt glad att jag loosat fem kilo. Det är rätt mycket? Tydligen, för jag har loosat typ två storlekar på vissa saker. Tänk om man kunde gå ner fem till?  Tror inte det, för nu verkar det ha stoppat:) Vi får se. Kul att shoppa lite nytt iaf.


Messade H i förrgår. Ja, helt efterblivet. Men...då jag satt på båten och hade vår lilla konversation om ingenting via sms, så fall det massa grus ut från örat. Först från det högra, sen från det vänstra. Kände liksom inget. Lr jo, nu ljög jag, lite kände jag. Men det var mer hjärtligt, alltså, han mår bra, jobbar i Attalia nu och det kändes bara riktigt bra att höra, på något sätt. Anyway, det var hej, hur mår du, vad gör du..de viktiga frågorna har jag redan fått svar på. Ok, ska vi stänga denna rad nu kanske? Tror fan det är på god väg..stora stenen är borta, gruset  borta, nu är det endast lite sopning av infarten, sen är jag klar.


Tanken var att jag skulle gå till Tarkans och göra fransförlängning idag, men inte haft nån direkt energi, somnade 0500 igår.

Nä, nu blir det kvällsmat (Yes, sluta vara så lat nu och gå och handla) och sen sova!

Önskar er alla en fin Lördagskväll. Du är värdefull!! <3

Av malin nilsson - 8 september 2011 14:51

Det kommer liksom alltid vara en liten kamp, tyvärr. Tills jag dör förmodligen. Det gäller att hitta verktygen som gör det lättare att hantera, vilket jag är på god väg att göra. Nånstans får man liksom göra ett val och göra sitt bästa för att försöka hålla det. Alla har sitt. Döm aldrig någon, tills du gått i dens skor.


Nu tänkte jag städa undan här lite, imorgon är det back to work. Känns som jag varit ledig en månad, skumt det där. Det är först när man är ledig som man märker av om man är trött lr inte. Det var jag!:)


Nu ligger det till såhär, jag ska åka till Marmaris den 26 sept och hjälpa dem att stänga ner destinationen en månad, så som det ser ut nu, så kommer jag hem den 23 okt.( Så som informationen är nu, det svänger vilt här ibland) Yej!


Ikväll blir det middag och ev lite shopping inne i Bodrum, men blir en lugn kväll, för imorgon som sagt är det back to reality igen.


Faen vilken äckelgod choklad jag sitter och äter på just nu. Blir jag tillfredställd av den? Nej, egentligen inte. Varför inte bara slänga den, den är ju inte god? Ja,jo jag gör det. Hade det vart en maraboue så kanske...men inte denna skiten. Helt ärligt, det godaste här är nektarinerna när de är perfekt mogna. Saftiga och underbara!


ha en fin dag och kväll alla!


Malin/Milla.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards