Alla inlägg den 6 juni 2012

Av malin nilsson - 6 juni 2012 13:13

Jag har absolut ingenting att göra, för min förkylning tar kål på mig, så här kommer en massa händelser som fastnat i hjärtat på ett eller annat sätt, huller om buller, från förra året, för tio år sen. U name it.


* Min vän Marias bröllop. Helt fantastiskt trevligt! Av många anledningar, det var så romantiskt och personligt, fantastiska toastmasters, träffade massa härliga människor jag inte sett på hur många år som helst, bröllop...vilken grej! Hihi!


* För några år sen så var jag i Thailand med min familj, min faster Ingbritt var med (Som jag tycker om fantastiskt mycket, hon är underbar) Vi bestämde oss en kväll, att vi skulle utforska koh lantas uteliv. Vi satt på vår balkong och drack vin och bara bestämde oss. Lite småfulla hittar vi en tuktuk och vi ber han köra oss till nåt festligt ställe. Och han börjar köra...och köra.....och KÖRA! Jag och Ingbritt tittar på varanndra och tänker, vart fan tar han oss? Vi blir plötsligt väldigt nyktra och vi börjar se allvaret i varanndras ögon:) Seriöst, han bara kör och kör och kör, på en enslig landsväg. Det hela slutar med att vi blir avsläppta på en stor marknad där de säljer en massa leksaker, ca en och en halvtimme bort från där vi bor, vi får ragga upp en thaifamilj som kör oss hem, för inte en så billig peng. Haha!


* Min 25 årsfest tillsammans med syrran, fantastiskt kul!


* Andra gången jag åkte till Turkiet, mellanlandade i Istanbul, detta var en grym tid och jag ville inte åka hem!


* Känslan när man verkligen kom in i rollen som reseledare och man verkligen blev duktig! Man kunde hela stället, visste precis vart de skulle gå och också vart de inte skulle gå, vart de får den godaste maten, bästa servicen, vart de kan köpa billigaste uggsen, få godaste drinkarna, ja u name it! Härlig känsla!


* Känslan efter ett grymt träningspass, lr en lång härlig promenad som får svetten att komma igång, en känsla som lever kvar genom dagen och ökar din livskvalite helt enkelt!


* Så många olika tillfällen kan inte välja ett, men iaf känslan när man är ute och äter med vänner, dricker lite vin, sen går man ut och låter kvällen välja vad som ska hända! Självklart är man ledig dagen efter!


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards