Alla inlägg den 8 september 2012

Av malin nilsson - 8 september 2012 10:03

Har jag ingen direkt, det blir en lugn förmiddag innan jobbet. Precis ätit frukost och sitter nu och jäser! Imorgon blir det träning halv elva, indoorwalking så idag vilar vi kroppen. Ska städa upp här hemma nu när jag känner mig redo att lämna soffan! Igår hade vi en jättemysig kväll, ohh vi gick nog igenom alla tjejssnacks ämnen som finns! Älskar er till tusen. Det var behövligt, alla hade vi lite galla att spy ut över någon, nån situation lr bara vanligt hederligt p.m.s snack. Det behöver man ibland. Jag upptäckte en sak igår, på dagen som gör mig lite ledsen. Men jag ser det som det är. En tvåvägs kommunikation som blivit envägskommunikation som inte brukade vara så. Men så kan det vara. Kanske ändras, kanske inte. In the mean time kan jag inte fortsätta ge och ge. Tyvärr.


I natt åker V till Rhodos önskar dem en kanonsemester, hon är verkligen värd det!


Läste ett inlägg som en apollokollega skrivit ang en status hon skrivit. det var långt, hur som haver, summan av kardemumman (Oj, där kom det uttrycket tillbaka) Alla söker inte trygghet i livet, vissa vill mer. Allas dröm är inte villa, volvo fast jobb och bo på samma ställe. Alla är vi lyckliga av olika saker, GÖR det du är lycklig av. Du har ett liv. Vissa blir berusade av att träffa mycket människor, nya platser, knasiga situationer. Vissa inte. Så enkelt är det.


Hmm, Kom just på att ag har pannkakor på jobbet, perfekt då var middagen kirrad och jag kan ta min enchilada imorgon. Så gör vi nya lådor på Mån, perfekt.


Önskar er alla en fin Lördag, ska ni festa VARANNAN vatten och massa bacardirazz brukar vara ett lyckat koncept. Har ni tråkigt och degar hemma, kom och ta en god kopp kaffe hos mig (Statoil)! All kärlek<3

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards