Alla inlägg den 17 september 2012

Av malin nilsson - 17 september 2012 18:40

Jag tror alla människor blir lyckligare av att träna. Vare sig du går promenader, simmar, styrketränar lr kör yoga. Jag gillar kontraster, så jag kör lite blandat. Uppskattar ett bodypump pass lika mycket som en uppfriskande långpromenad i skogen.


* Jag tycker 4ggr/v är super att köra.

* Ha bekväma kläder och absolut inte för små, lr för tight. Bra sportbh.

* Lita på dagsformen, det är skillnad på att vara trött och vara trött med stort T. Som förra måndagen t.e.x, skulle gå och träna, men var så trött att jag somnade i soffan, lyssnade på kroppen och körde ett bra pass dagen efter ist.

* Det är en härlig känsla framförallt efter du tränat. Du tar en lång go dusch och hoppar sen i dina myskläder och känner dig nöjd med dig själv.

* Man sover såååååå mycket bättre!

* Du äter automatiskt bättre, t.e.x du orkar inte gå och träna ett bra pass om du slarvar med middagen.

*När du ändå nu sitter där på spinnincykeln, ta i allt du pallar, om en timme får du gå hem.

* Se det som din absoluta egentid, lämna telefonen hemma, tänk inte på alla måsten. Nej, det här är din timma.

* Försök att inte fokusera allt för mycket på vågen, utan hur dina kläder sitter ist. Visst är det frustrerande när kilona inte rasar, men hmm konstigt dina jeans sitter inte åt lika mycket som de gjorde förut och dina ben har helt plötsligt fått en slankare form-fast du kanske gått upp 2 kilo på vågen.

* Planera din träning! Som du gör med allting annat. Överträna inte, utan ha en balans här som i allt annat.Skriv in i din almenacka vilka dagar du ska träna.( Min träningsvecka ser ut såhär: Mån, indoor, tis, styrketräna, ons box och Sön Promenad. Kan ändras men i stora drag.

* Okej, du vill förändra ditt liv. Börja träna, äta nyttigt osv. Ändra inte ALLTING på SAMMA gång. Du kanske börjar med att börja träna och få in mer vardagsmotion, då kommer maten nästan automatiskt. Nästa helg kanske du skiter i fredagschipsen och kör grönsaker och dipp ist. Du hittar massa nya proteinrika måltider. Osv, osv. Va du än gör, förbjud dig inte nånting. Lr om man vill, funkar inte på mig iaf.

* Svårt få i dig tillräckligt med protein och äter du för lite fisk? Proteindrinkar och omega3 tillskott! (Jag önskar jag kom till skott med det, kanske nån gång)


Bra där, detta ska jag läsa nästan gång jag behöver lite pepp. Nu ska jag slappa. Have a looooovely evening! <3

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards