Alla inlägg den 27 september 2012

Av malin nilsson - 27 september 2012 18:01

Asså seriöst, parkeringarna i Partille bakom Willys där, är de inte väldigt knepiga? Alltid massa folk och parkeringsplatserna är snea, så alla kör på varanndra typ? Trånga och jävliga. Gillar inte att stå där, men ibland så som t.e.x när det är dags för lite storhandling. Det ekada i både kyl och frys så trots lack of energi så gav jag mig ut. Lagade middag idag för första gången på flera dagar.


Jag vill inte klaga. Spec inte efter ha tittat på efterlyst igår och då en liten förkylning är en piss i rymden så jag tänker heller inte klaga. Bara påpeka att jag blir alltid knockad när jag blir förkyld. Sover och sover, tappar matlust ( Inte glass och sånt dock tyvärr) Min hals har vart igenbommad och känt mig febrig. Nu är jag bara snorig. Ser på mina ögon att jag inte är frisk än, men jag är bättre iaf så det går åt rätt håll. Undra om man kan börja träna nästa v? Åh, det hade vart super. Alla som tränar vet hur sugigt det är när man tränar rätt mycket och sen helt plötsligt blir man sjuk och man får "börja om". Med långpromenader, sen ett lugnt pass och sen kanske ev man kan köra på som vanligt. Men som sagt jag klagar inte, bara missat bara missat fem dagar som aldrig kommer åter, booo!


Imorgon  är det premiäröppning på Torrarica med bästa Mike i spetsen, hoppas han inte är kyckling och tål en och annan nys.


Sett världens snyggaste skor på scorett på nätet. Stövlar, till hösten/vintern. Tror det står Malin på dem om jag inte har fel. Måste kollas in. Och lite annat höstigt, lite mysiga koftor/jeans. Jag vill faktsikt handla lite, då kan man inte åka iväg. Så är det.


Nu tror jag min gratäng är har kallnat, så dags att frysa in. Middag fem dagar framöver, perfekt!


Önskar alla en fin helg, vet att många ligger förkylda och jävliga. Snora i kapp?

Hej så länge.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards