Alla inlägg under juni 2012

Av malin nilsson - 14 juni 2012 16:48

För i helvette Kärringar! Nu måste vi skärpa till oss! Vi är ju girlpower TILLSAMMANS! Vi måste börja respektera varanndra, och ha förståelse för att vi är olika. Är man hemmafru är det fel? Betalar mannen räkningarna är man golddigger? Jobbar man är man en dålig mamma? Skuldbelägga är vi tjejer bra på! Och det är något vi gör för att vi säkert mår bättre i våran egna lilla bubbla. Jag är den bästa mamman för mina barn och DU för dina!! Sluta för i helskotta att vara elaka mot varanndra, ALLA gör det som passar dem bäst! Dagens uppgift till dig (Och till mig) är att rycka tag i första bästa tjej och ge henne en komplimang! Beröm henne för något hon är duktig på och bära kvinnofanan högt! Tillsammans är vi starka!      Puss

Av malin nilsson - 13 juni 2012 18:07

Åh, ny människa! Nopprade bryn, manikyr och ansiktsbehandling! Lovely! Nu ska jag göra ingenting. Blir tyvärr ingen potatisfestival för mig, då jag jobbar hela denna veckan. Plus att jag inte har råd att gå ut just nu. Grekland is soon here!


Guuuuuud, jag har inte promenerat/tränat på ett tag. It makes me kind of sick. Tänkte ta tag i det imorgon, nu när mitt snor är borta. (typ)


Imorgon har jag en dejt med bästa mumin och på fre med bästa E, grymt! Så man kan vara liiiite social iaf, perfekt att ha dagpass då man jobbar en 7dagarsvecka. Syrran kommer hit snart, lovely! Ska dit och mysa med dem, så mycket som jag hinner!


Gud A åker till ayianuppa nu snart, ta hand om dig! me love u long time!


Nä, dags att tvätta håret och lägga i en silverinpackning, om jag orkar..:)


All kärlek, nu tar vi resten av veckan och gör dem till fab dagar, vart vi än befinner oss.


Puss!

Av malin nilsson - 12 juni 2012 17:31

Fick en djävulsk huvudvärk för någon timme sen, får nästan aldrig det, men nu ligger jag här in pain! Måste vart något från jobbet, för nu har P också huvudvärk!.) På tal om jobbet, vilket kanongäng vi är! Vi är som en familj. På både gott och ont. Vi kan vara envisa, vi kan känna oss stressade, vi kan ha olika personligeheter, men ändå är vi så bra, just som vi är! Vi kan gnabbas, för i andra stunden fulsjunga michael jacksson låtar. Det är äkta det! Och just det, vi brinner för service och tar vårat jobb på största allvar. Nog om det. Det var inte det jag ville skriva om idag. Jag behöver skriva av mig av en helt annan anledning, som varken har med jobb, vänner lr familj att göra. Det handlar bara om mig.


Jag känner mig lite, hmm..off? Har känt så ett tag, det syns inte utåt och jag vet inte varför, men jag har mina ideer. Varför ska mitt hjärta ha vingar för? Vaaaaarför kan jag inte "nöja" mig med en "vanlig" hederlig kille t.e.x, som t.e.x pluggar till civilekonom och sparkar boll på kvällarna..

Jag trodde att jag hade fått allt jag ville ha med Z, men det var inte helt 100%, så därför tyckte jag inte det var roligt längre. Jag åker tillbaks i Augusti BARA för att jag saknar en kick!! Jag behöver kickar och spänning i mitt liv!! Egentligen så gör jag halvknasiga beslut ibland. Jag får en panikartad känsla ibland av att bo här, gå till basic på helgerna och handla skogaholmslimpa på Ica (Ja, ni fattar grejen) SEN får jag lite dåligt samvete, för jag vet inte vad jag klagar på egentligen. Jag känner mig inte missnöjd med något specifikt, det är bara något som saknas. Ja, så måste det vara. Som t.e.x när jag jobbar i bar nu för tiden, jag brukade älska det! Och jag gör det fortfarande, men..jag liksom kan det och ser ingen spänning i det, i människorna såg runt mig. (200 gayfolk, som jag hade tyckt var jättekul för ett tag sen) Är jag inte färdig med utomlands, kan det vara det? Herregud, jag veeeet att livet är såhär. Man jobbar, umgås med vänner, skaffar partner och man handlar på ica, med förhoppningsvis ett icakort. Men jag säger från hjärtat, jag saknar nånting, vet inte vad.Min tid i Turkiet var fantastisk. ( Det är allt jag kommer ihåg nu iaf) Jag saknade vänner, familj och mitt jobb JÄTTEMYCKET, men allt var så spännande. Man känner sig grymt levande. Ena dagen så håller du ett inspirationsmöte för 30 personer,för att ta med dem senare på din bytur. Efter det kanske du äter en god lunch med några av gästerna som du kommit närmare än de andra. På kvällen går du ut för att ta några drinkar och spela biljard. Det är varmt hela tiden och du känner dig fräsch, fast du är trött.


Äsch  detta är över om sidådär några dagar, det är det alltid. Är man en känslomänniska så är man, och jag blir oftast förvånad när jag känner mig lite låg, för jag är oftast väldigt, väldigt glad och full med energi!


So thats whats up, all kärlek!

Av malin nilsson - 10 juni 2012 11:59

Hmm, hörde jag taco söndag? Inte omöjligt, inte omöjligt! Nu ska jag åka hem till mamma och hjälpa henne, köra lite saker fram och tillbaks till lägenheten och sådär. Förkylningen går, i guess åt rätt håll, blir inte värre iaf. Kanske man kan börja träna så smått framåt veckan? Ja, inte omöjligt.

Snart ny vecka, nya möjligheter! Känner mig inspirerad! Hmm, jag borde städa min gaderob, behöver inte slänga något, men lägga i ordning liksom, nu är det klänningar, tjocka tröjor och linnen på samma ställe! Inte så bra. Så, nu är frukosten i magen (Jordgubbskräm med mjölk) Inte en typisk frukost ala nilsson, men gott ibland. Helst vill jag ha ägg och sånt, blir mer mätt på det!


Är det inte fruuuuuuuuuuuktansvärt tråkigt att det regnar? Jag brukade aldrig tänka så mycket på vädret förut, men nu gör jag det! Snälla, kan vi inte få ha den lilla sommaren som vi förtjänar? Why, whyyyyy! Tänk om man inte hade haft resor inplanerat? Det hade ju varit helt fruktansvärt!!! Jag vill rocka klänningar, bli lite brun och känna mig lite cool. Det gör man bäst på sommaren!!:)


I detta vädret blir jag sugen på att ligga inne och kolla på filmer som Dirty dancing och drömma mig bort lite. Thats just me!


Önskar er en fin Sön och nu försöker vi att inte deppa ihop p.g.a vädret utan gör det bästa av dagen. All kärlek!

Av malin nilsson - 9 juni 2012 16:26

Kom precis hem från Päronen, var där en sväng och sa hej.Haft en kanondag på jobet! Älskar att jobba lördagar, spec mornar då är det full rulle och kalaskul! Idag var alla glada, spralliga och fulla av energi, kunder som personal!:) Det gillas! Vi är varanndras  åh va fan heter det.., ja alltså allt smittas av sig. Är man trevlig och glad, så är folk omkring dig det, möts du t.e.x onödig stress, dåligt humör, ja då blir det såklart det motsatta. Håller ni inte med? Idag ska jag tråka. Som hell! Ff förkyld och vill inte bli värre. Så jag tar en chillhelg, köpt lite tidningar och sånt crap. Booo. Men värt det. Kanske städa gaderoben också? Ja, får se när energin tar slut idag. Imorgon ska jag som sagt städa i huset.


Hmm, what else, what is on my mind? Inte så mycket faktiskt, allt är frid och fröjd. Skattepengarna har kommit, la undan dem fort som hell, det är mina fick pengar i Grekland och förhoppningsvis räcker de till fickpengar till Tyrkiet också. Vi får se.


Ha en skön kväll!! All kärlek.


P.s Har du gjort någon glad idag? Jag gorde en gammal tant glad hoppas jag, hon var lite förvirrad, så fick hjälpa henne jättemycket. Hon var jättegullig.

Hej!

Av malin nilsson - 8 juni 2012 08:07

Eftersom jag jobbar som bäst under lite stress, så är det städning på schemat mellan 8-12!:) Så, precis ringt jobbet och sagt att jag är fit for fight för imorgon. FF förkyld, men känner mig bättre! Frukosten ligger i magen, jordgubbar med grädde och en knäckemacka med ost. Om det var gott? Nej, inte speciellt men äter det jag har hemma just nu. Till middag blir det något så spännade som köttbullar och spaghetti tror jag...lr fiskbullar. Jag älskar fiskbullar!! Ändå, av någon anledning så äter jag inte det så ofta. Why? Ja, det kan man undra faktiskt. Fiskbullar i räksås med lingon och potatis och lite riven morot, mums!


Idag visade vågen i 60 boxen, det har det inte gjort på länge, i was very happy! Samtidigt som jag känner att jag ska chilla lite. Jag menar jag är rätt nöjd som jag är nu, absolut inte som det var förut (15 kg tyngre) Tror det är en liten rädsla som ligger kvar, att man ska gå upp det igen. Fast det kommer ju aldrig hända, så jag ska chilla. Väger man sig en gång i veckan så är det nog. Så, suck vad uttjatat! Blir nog ingen PW idag, näsan rinner ff, vill inte göra mer skada än nytta.


Nä, nu börjar vi med köket! Ha en fin helg, för mig blir det städ, jobb och sen åter städ på Sön, i huset.



Av malin nilsson - 7 juni 2012 21:26

Idag blev jag trött på "hey, im tabatha and im taking over" spydde nästan på skiten, så jag tog en ipren och körde bettan till alingsås. Så nu har jag, om fem arbetsdagar ett nytt pass! Skiter i att kortet inte blev bra, ville ha det gjort idag. Träffade Söta S där också, hennes kort blev nog jättesnyggt så fräsch och snygg som hon är! Blev lite shopping också, så nu är jag färdig. Men fyy vad hemskt det är att pröva bikinisar, hua! Men tillslut så får man faktiskt fokusera på just bikinin och inte på hur blek och småfet man ser ut, så blev en jättefin från Lindex och en strandtunika, också jättefin en svart. Blev lite annat också, så som sagt nu är jag klar!:) ( Det är helt plötsligt roligt att handla, när man kan köpa i strl 38..nåja, många av plaggen iaf) Imorgon blir det städning och ev en promenad, jag hoppas jag är såpass pigg så jag klarar det och på Lör blir det jobb om det så är det sista jag gör!


Nu sitter jag och äter lite jordgubbar, men ärligt de var sådär goda:) Inte speciellt söta som de såg ut att vara, booooo!

Fakk vad trött jag är kände jag nu, tog precis en dusch men svettas ändå. Inte bra. Ska gå och lägga mig tidigt idag!


På söndag ska jag hjälpa mamma och städa huset!


Nu blir det lite slapptime, hoppas ni haft en bra dag!


P.s Har ni gjort nån glad idag?


hej!

Av malin nilsson - 6 juni 2012 13:13

Jag har absolut ingenting att göra, för min förkylning tar kål på mig, så här kommer en massa händelser som fastnat i hjärtat på ett eller annat sätt, huller om buller, från förra året, för tio år sen. U name it.


* Min vän Marias bröllop. Helt fantastiskt trevligt! Av många anledningar, det var så romantiskt och personligt, fantastiska toastmasters, träffade massa härliga människor jag inte sett på hur många år som helst, bröllop...vilken grej! Hihi!


* För några år sen så var jag i Thailand med min familj, min faster Ingbritt var med (Som jag tycker om fantastiskt mycket, hon är underbar) Vi bestämde oss en kväll, att vi skulle utforska koh lantas uteliv. Vi satt på vår balkong och drack vin och bara bestämde oss. Lite småfulla hittar vi en tuktuk och vi ber han köra oss till nåt festligt ställe. Och han börjar köra...och köra.....och KÖRA! Jag och Ingbritt tittar på varanndra och tänker, vart fan tar han oss? Vi blir plötsligt väldigt nyktra och vi börjar se allvaret i varanndras ögon:) Seriöst, han bara kör och kör och kör, på en enslig landsväg. Det hela slutar med att vi blir avsläppta på en stor marknad där de säljer en massa leksaker, ca en och en halvtimme bort från där vi bor, vi får ragga upp en thaifamilj som kör oss hem, för inte en så billig peng. Haha!


* Min 25 årsfest tillsammans med syrran, fantastiskt kul!


* Andra gången jag åkte till Turkiet, mellanlandade i Istanbul, detta var en grym tid och jag ville inte åka hem!


* Känslan när man verkligen kom in i rollen som reseledare och man verkligen blev duktig! Man kunde hela stället, visste precis vart de skulle gå och också vart de inte skulle gå, vart de får den godaste maten, bästa servicen, vart de kan köpa billigaste uggsen, få godaste drinkarna, ja u name it! Härlig känsla!


* Känslan efter ett grymt träningspass, lr en lång härlig promenad som får svetten att komma igång, en känsla som lever kvar genom dagen och ökar din livskvalite helt enkelt!


* Så många olika tillfällen kan inte välja ett, men iaf känslan när man är ute och äter med vänner, dricker lite vin, sen går man ut och låter kvällen välja vad som ska hända! Självklart är man ledig dagen efter!


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards