Alla inlägg under juni 2012

Av malin nilsson - 5 juni 2012 22:04

Det är dödstråkigt att vara sjuk. Och varför kan jag aldrig typ bli magsjuk lr nåt? Skulle faktiskt vilja det. Nä nä, jag blir råförkyld med lite feber, så jag känner mig superynklig, every freakin time! Blir några dagar framför tvn. Fy fan vad trist!! Jag ska ju städa, förnya mitt pass, köpa bikini och träna?! Åh vad sur jag blir!!! Fick ringa in stackars K till jobbet, haha näääädå han blev så glad så!


Tog precis en glance ut genom fönstret. Det regnar. Det är kanske inte så konstigt att man ibland längtar bort? Till sol, värme, spännande upplevlser, utmaningar och annat? Jag tror alla känner så, till och från. I know i do. Som sagt, från och till. Det jag tänker nu är att jag är jättetaggad inför mina två resor inplanerade under sommaren, först till Grekland två veckor för kvalitetstid med L och sen två veckor till Bodrum också bara för att vara med bland annat Z såklart, men även min kära danska S är där och massa andra. Längtar! Jg och S ska rocka Posh! Undrar om skattepengarna kommer snart, jag hoppas det, så jag kan sätta undan dem fortare än kvickt! Det blir mina respengar för resorna, nåja lite till, men det är en stor del av det. Ska även göra mitt hår snart, så efter det blir det en ganska billig sommar resten av sommaren...Men det är det värt! Det får bli mycket promenader, träning, häng i trädgårn och göra sånt som inte kostar nåt. Det har jag absolut ingenting emot, inte när jag vet att jag läger pengar på det jag vill göra. Och jobba, jobba, älskar att jobba!  Gud, får lite panik av att ligga här och vila bort min kväll, vila vill jag göra när jag själv väljer det. Jaja, nu har jag klagat färdigt. Hoppas ni har en fin kväll, Kärlek!

Av malin nilsson - 4 juni 2012 12:28

Jag har varit utan pollenmedicin som hjälper mig jättemycket i några dagar nu. Resultat?= Svullna röda ögon, kliande, rinnande näsa, kliande hals, hosta, röd i ansiktet, ser ut som en galen trött alien, nyser, kliar i öronen, trött. Det är rent ut sagt förjävligt! Jag mår som jag gjorde innan jag hittade min mirakelmedicin, för några år sedan när jag trodde att jag bara var förkyld väldigt ofta. Inte ens concealer kan täcka misären! Det jag är allergisk mot är timotej, alltså gräs och jag har trånga näsgångar, så det går väldigt fort. Så ser ni mig idag och jag inte är mig själv så vet ni varför. Min medicin finns att hämta efter klockan fem, så får väl bli att hämta den imorgon.


På tal om lite shopping vill jag köpa några saker, bikini, hatt och lite casual sommarplagg långa linnen, hippiechic:) I love!


Nu ber jag en bön att jag mår bättre imorgon.


hejrå!

Av malin nilsson - 3 juni 2012 12:15

Jag älskar att resa, jag mår väldigt bra i skogen, jag älskar mina vänner och familj mest, jag kolhydratfrossar när jag är trött, stressad lr uttråkad, jag sover alltid med minst en björn/uggla lr annat djur:), jag älskar mina jobb, jag söker ofta upp spänningen, jag halvbokade nyss en vecka till Turkiet, jag har lite ont i min hals och behöver nog åka till ett apotek, jag uppskattar långa frukostar, jag älskar att sova i stuga, jag längtar tills jag ska åka till Grekland och hälsa på Lisbeth, jag behöver städa och längtar till Onsdag för då ska jag göra det, jag trivs otroligt bra bakom en bar, jag saknar ibland livet som guide och kanske åker ut igen nångång, jag tänker med hjärtat, jag är stark, jag är känslig, jag ger alla en chans, jag eliminerar människor från mitt liv som ger mig dålig energi lr som inte är en riktig vän, jag gillar smoothies, jag hatar att vara sjuk och min kropp blir ofta förkyld av stress, jag tar för få bubbelbad, jag är otroligt stolt över mig själv, jag tycker om bonums lösgodis, jag kan ibland åka till servette bara för att köpa deras chokladbiskvier, jag hatar orättvisor, jag ljuger aldrig och ser ner på folk som ljuger, jag tror att jag inte har några fördomar, men kommer på mig själv att ha det ändå, inte så många dock, jag låter folk vara dem de är, jag är en bra vän, jag älskar att träna, jag älskar god mat, jag uppskattar malindagar, då jag bara är hemma och fixar filosoferar, jag älskar att gå ut och festa med vänner, jag hämtar kraft runt sjön, genom vänner och min mamma, jag respekterar dig jättemycket och saknar dig ibland, jag är sugen på en weekend till barcelona och hälsa på Jacqie, jag önskar jag hade tid att träffa alla oftare, jag har många vänner och varenda en är lika mycket uppskattad, jag nyste precis en snorbubbla stor som norge, jag hatar att vara sjuk, jag har ungefär 5 kilo kvar till min idealvikt (jag tror det är min idealvikt iaf), jag väger mig varje fredag, jag önskar jag var en av de personer som hatar mcdonalds, men jag tycker det kan vara riktigt gott och befriande ibland, jag önskar jag hade långt tjockt hår, jag mår bra när jag cyklar till jobbet, jag tjuvåker ofta på tåget, jag kan inte måla nagelack på min vänstra hand, jag ska nu in i duschen och sen åka till något apotek.


Love!

Av malin nilsson - 2 juni 2012 12:33

Gud, jag måste till ett apotek så jag kan hämta ut lite pollen medicin plus köpa huvudvärkstabletter! Igår jobbade jag inte till så sent, slutade 01.00, så hann med det tåget. Nu ska jag alldeles strax reloada, duscha och åka och jobba. Göra matlåda också! Gud, nu längtar jag till en ledig dag, så jag kan promenera och städa! Haha, det är sant!


Du är på många sätt den bästa mannen jag vet och jag tycker fortfarande fruktansvärt mycket om dig, det vet du. Du är den mest generösa, givmilda och snälla. Dina kvaliteér är GULD värda, det hoppas jag att du vet också. Jag hoppas vi kan lösa en vecka i sommar, så vi kan sola, bada och bara ha så roligt som vi kan på sommaren! Du är fortfarande en del av mig, du finns kvar i mitt hjärta. Som så många andra, har du väl tagit dig in så har man.


Hade ett så himla bra samtal igår, tiden visar alla svar, är så sant.


Peace! Nu ska jag ta tag i dagen och mig själv. Ha en bra helg!

Av malin nilsson - 1 juni 2012 15:58

Nu var det dags för att slappa. Ska ligga i soffan i några timmar och bara glo i taket, jag gör det ibland. Det är jätteskönt!:)! Fast jag ska nog glutta lite på dålig tv också. Jag börjar jobba på Storan ikväll, klockan nio. Klubb idag igen, kul! Jag är inte ens trött idag. Kanske kommer imorgon? Ja, vi får se.


-2,6 på vågen idag. ett kilo kvar till 60 boxen. Har inte lyckats med det på tio år (Jo en gång, två dagar, haha) Min kropp är nog väldigt bekväm såhär. Lite för bekväm:) Blir ingen träning i helgen iaf, tänkte ta två lång promenader Mån och Tis då jag jobbar kväll. Har börjar skära ner på kolhydrater som sagt, lr äter det inte till varje måltid iaf. Känns stabilt.


Nu ska jag svara på lite mail.

En jättebra, mogen sak har även kommit till mig. Det tar vi nästa vecka. Känns bra.


Tänkte skriva om min roliga kväll igår, men orkar inte. Det var gayfest iaf, skitsköna människor, sådär bra tryck i baren, men att göra hela tiden. Drog mig vid två, kändes stabilt.


Hoppas ni får en bra helg!! Här blir det jobb för hela slanten! Jag älskar att jobba! Puss

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards