Alla inlägg under mars 2012

Av malin nilsson - 23 mars 2012 12:16

Vaknade av solens strålar på mot ansikte jättetidigt imorse! Vid halvtio gick jag ut och promenerade en timme i skogen. Jag kom på mig själv att ta många djupa andetag, ta in våren ordentligt och då kom tankarna! Kanelgifflar. Blandsaft. Dopp i sjön. Lata dagar på klippor. Barfota. Glass. Uteserveringar. Osv osv..


Igår var vi på Åby! Jättetrevligt var det! Sen tycker jag det är sjukt kul att spela också, så det var bara ett plus!


Det är så tråkigt, men det blir ingen Stockholm för mig över påsk. Jag jobbar ist. Denna månaden har jag mycket utgifter och jag måste ta tag i dem först innan jag kan prioritera något annat. Sånt är livet. Idag ska jag betala min goa telefonräkning som jag aldrig mer tänker få så hög!


Ser fram emot en helg av sol, träning, (Hämta cykeln?), vårstädning osv!!


Nu har jag massa saker jag måste göra, så lika bra att sätta igång! Ikväll blir det bodypump och sen en lugn och skön kväll.


Hej!

Av malin nilsson - 21 mars 2012 16:39

Har umgåtts med H idag, vi började med att gå runt sjön ( det va änna jobbigt idag, men jag taggade på så gott det gick haha) sen åkte vi till lerum och fikade. Nu sitter jag här och är hungrig. Vad ska man äta idag? Vissa dagar har jag noll inspiration. Stuvade makaroner och korv? Det är gott! Men man får inte ta för mycket ketchup på, då går det förlorat, det visste ni va?:)


Har bokat upp mig på spinning idag. Guud inte tränat på skitlänge, kommer va tufft idag. Men efter några pass så släpper den där spärren och man längtar efter att gå och träna (Lr cykla, som jag ska göra så fort jag får tummen ur att hämta min cykel)

Detta kom vi iaf fram till idag:

* Alkoholister är snälla. Narkomaner dumma.

* Sommaren får gärna komma så snabbt som möjligt, så man kan sitta på nån mysig uteservering i slitna jeansshorts och se allmänt glassig ut.

*Det finns många skummisar i världen.

* Under 70 is the shit, men vi är glada ändå.

*13 cm kan H tänka sig att ha. Inte jag, tyvärr. Jag skulle ramla, slå mig plus att jag skulle känna mig för lång.

* Vi vill ge kissie en makeover. Snälla!


Ha en bra kväll, ses på gymmet! (Hua!!!!!!)

Av malin nilsson - 20 mars 2012 14:38

Idag när jag gick min runda i skogen (50 min) så glittrade det överallt. Det glittrade på sjön, glittrade på marken och glittrade i träden. Solen lyste fantastiskt! Blev en halvlång promenad idag, Sparar mig tills imorgon då det blir sävelången runt med fina, fina H!

Idag har jag bokat tid hos både frissan och till duktiga E för Facial. Längtar!! Vilken lyx och avslappning.


Åh fick precis meddelande från L, hon flyttar in i sin lägenhet i Grekland imorgon lr Torsdag och där finns en lille lille soffa med mitt namn på!:) Can´t wait! Funderar på sista veckan i juni...A får spåna lite på det!


Så, är så glad över de nya ägarna på La casa, kommer bli såå bra!! Heja er!!


Ehm...Ja, det var väl allt för idag? Ska jobba ikväll, ska bli roligt! Imorgon som sagt kvalitetsttid med H, Torsdag jobb plus Åby på kvällen, Fre/Lör/Sön unknown för tillfället. Skulle verkligen, verkligen behöva jobb. Kolla om man kan hoppa in och jobba som bartender nånstans kanske? Tills La casa drar igång igen. Saknar det, det är ju så himla roligt!


Påsken kommer att firas hemma hos syrran i Sthlm, kommer bli såå trevligt! Som sagt, man ses inte alltför ofta.


Hejdå, ha en fin Tisdag!

Av malin nilsson - 19 mars 2012 19:57

Sitter just nu, såhär på måndagskvällen och stirrar sanningen i vitögat. Då menar jag inte på min halvätna hariboglass som jag precis var nere och köpte (Cravingsbigtime) Nej, utan på min härliga mobilräkning som damp ner i brevlådan i förmiddags. Den är HEMSK. Jag är INTE kompis med den!! Behöver inte säga några exakta summor, men här kommer ett urval, samtal ringda i utlandet 850 kr, surf 1000 kr...och lite till. Känns jättehärligt! Not. Men som sagt, jag stirrar sanningen i vitögat och ja, accepterar detta.:) Från nu kommer det ju inte bli något sånt här på ett tag (?). Men hur som haver, detta betyder att det blir inget spa för mig med tjejerna om två veckor. Detta plus bilen, tandläkaren och annat betyder betala dina räkningar först och ha roligt sen. Så nu lägger vi undan den och tänker på något annat.


Idag tror jag Bridget Jones dagbok på tv! Jag älskar henne!  Blev aldrig något gym idag..Däremot en härlig promenad, så känns lite bra iaf:) Imorgon börjar jag sent så tänkte ev ta det då.


Nu ska jag slötitta lite på tv och äta upp andra halvan av glassen, som börjar se något sleten ut.


Ha en mysig Måndagskväll!

Av malin nilsson - 18 mars 2012 15:42

1) Dags att gå till tandläkaren.


2) Dags att gå till frisören. Slinga, klippa.


3) Imorgon är en bra dag!


4) Pratade med en vän igår, som jag inte pratat med på månader. det var fint att höra hans röst.


5) Min förkylning börjar släppa..Gymmet, here i come!


6) vart är min cykel? Hos mamma/pappa? (Måste den vara)


7) Huset är sålt. Känns jättekonstigt.


8) R.I.P Gunvald.


9) Promenad ikväll?


10) Såg något konstigt program på tv förut (Inte kollat på tv på månader, säkert missat en hel del) Iaf, lyckan i L.A? Nåt sånt. Jag dog. Flera gånger om. Pinsamt.


11) Z sliter och sliter att få ordning i sin shop. Han är duktig.


12) Vi måste börja spela mer bingolotto!


13) Ska åka och hjälpa till att "städa" huset någon dag nästa vecka tänkte jag, vad som helst, mycket att packa ner i lådor..


14) Simpssons är jävligt roligt!


15) Hejdå!

Av malin nilsson - 17 mars 2012 18:26

Kom precis hem efter en fantastisk dag på stan! Mötte upp fina S och sen tog vi oss till slottsskogen och promenerade, sen vidare till ett urmysigt café som låg inne i haga (Älskar hagaområdet) och sen tillsist så kollade vi lite i affärer. Mycket fint som kommit ut nu! Våriga färger och både vår och sommarkläder i mängder. Det drog allt lite i vår shoppingtarm, det går inte att undvika när man går omkring så. Vi delade på en kycklingpaning och en smarrig efterrätt. Blev proppmätt.


Nu blev jag sådär härligt trött, ska slappa i soffan ett tag...lr hela kvällen:) Får se, så det känns nu iaf.


Tänker så mycket på min vän L. Jag vet att det är därför jag ibland kan sakna att jobba som reseledare. Jag ÄLSKADE jobbet. Men jag älskade människorna omkring mig, äventyret mer. Skulle jag åka ut igen ( Vilket jag inte ska) Så vill jag hamna med henne. Ibland dyker det upp folk, som blir ens vän, en ny medlem i "familjen" där man minst anar. jag önskar henne all lycka på Kreta och ska dit och hälsa på.


Såå, kan vi hoppas på lite mer sol imorgon kanske? Älskar våren! Alla kommer ut mer, man blir gladare och framförallt piggare!


Önskar er en skön Lördagskväll! Kram.

Av malin nilsson - 16 mars 2012 11:39

Kommer bli sån crazzzzzzzzzzzzzzy helg! Galet!! Nej, nej jag skojar. Ser fram emot en lugn och fin helg med fina vänner, promenader, fikor och tjöt! Idag blir det jobb 15-21, funderar på att gå dit? Min bil är inte klar nämligen. Hur lång tid kan det ta...en timma?! Sen får nån vänlig själ mer än gärna köra hem mig. En tanke slog mig just...varm celsius är inte så gott som man kan tro:) En himla skillnad känner mina smaklökar!


Vägde mig idag, ff -11 kg sen somras. Det glädjer mig!

Vädret sviker oss verkar det som...men som de säger, finns inga dåliga väder...bara dåliga kläder?:) Ja, men det stämmer ju faktiskt. Men jag föredrar sol och värme över allt annat...Känna solens strålar mot mina axlar och ansikte...Få lite färg och kunna gå i klänning och träskor med flätor i håret (?).


Nu ska jag bädda sängen, svara på ett mail och planera dagen Kram och hej!



P.s Måste tipsa...Foundation pensel! Om man använder sånt, man behöver ta pyttelite och resultatet blir jättebra! Ett supert verktyg! Kan även användas om man lägger färgad dagcreme, serum och liknande. Du behöver ta hälften så lite som du brukar, lovar.


Av malin nilsson - 15 mars 2012 13:23

Jag ska erkänna att....jag är lite bakis idag faktiskt! Det var INTE igår jag var det, nästan glömt av hur det känns:) Tog några glas vin med en vän igår så idag vaknade jag sent. Är otroligt sugen på något gått, men har ju ingen bil och de har inget speciellt gott på handlarn lr gubben här nere. Kommer ni ihåg "Baddare"?? De var ju verkligen supergoda, från göteborgskex tror jag. Min mamma brukade köpa en sån till mig när hon hade vart och handlat. Fanns i mörk choklad och ljus..Vi föredrog den ljusa varianten.


Jaha mer..Jo möte idag på jobbet, det är bra kan vara så nämligen mina vänner att det blir en ganska stor (Bra) förändring där. Sen jobba imorgon. Och sen ledig i helgen igen. Det är såna här veckor som man känner shit, det går inte att jobba extra. Men sen kommer ex tre veckor med MASSOR med jobb och så har man glömt av det. Sen kan det bli lite klurigt att ha flera extrajobb (Bartender nästan enklast, för då vet man att det innebär helger) Just med att få det att passa in i varanndra och sådär.


Vill man kombinera med resor/reseledare så är det bra. Men du är alltid fattig och det är fan värre. Usch vilken tråkig känsla att tex behöva låna pengar av ens föräldrar när tex bilen går sönder..


Lite skönt med en dag med dåligt väder, men sen hoppas jag det vänder så det kan bli en helg med massa promenader och fika med vänner!


Önskar er en fin dag och kom ihåg DU ÄR VÄRDEFULL<3 för mig och hundra andra.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards