Alla inlägg den 6 april 2012

Av malin nilsson - 6 april 2012 22:05

Jag är så fakking lycklig!! Jag har världens bästa människor omkring mig och jag älskar each and everyone of you!


Idag har jag spenderat eftermiddagen/kvällen med att titta på gamla kort. Från när jag var liten. På varenda kort är det jag och pappa. Han brun som en pepparkaka:) Ett av mina bästa barndomsminnen är alla resor vi gjorde. Jag var alltid med i minicluben och hade the time of my life:) Hittade massa kompisar som man lekte med i poolen osv. ( Det gör man iofs fortfarande:)) Man blir lite nosalgisk då man går igenom olika fotoalbum, både på familj och vänner. Det är en enda stor klumpa av kärlek helt enkelt.


Idag har jag jobbat 8-15. Vilken  PERFEKT tid det är!! Man är utsövd när man kommer till jobbet och det är lagom att gå hem klockan tre. Det är en JÄTTESTOR skillnad från att jobba från 05.30 Det är för långt och man går upp för tidigt:(


Nu är det påsketider och ag vill önska alla en en fin påskafton imorgon. Är ni med familj och /lr vänner se till att njuta av gemenskapen och är ni själva så hoppas jag ni finner frid med det. Jag ska jobba och sen spendera kvällen med min syster. Hon ska göra sin FANTASTISKT goda fisksoppa.


Åh, skulle träffat C idag, men jag fann aldrig orken att åka över. Får bli en annan dag, soon, soon saknar henne!


Avslutar med lite åsikter, för det har man ju:)

1) Försök alltid att vara dig själv. I alla lägen. Säg vad du tycker, gör vad du känner och våga tala ut om det är det du behöver.

2) Var aldrig rädd för att försöka nya saker. ÄVEN om det inte blir som planerat så är det ingen dålig bedrift. Det dåliga är att inte försöka alls.

3) Acceptera människors olikheter. Det är det som gör oss speciella.



A just d, jag väger fakking 74. två kilo upp på en vecka. (Skyller på att det är lingonvecka) Men fy vilken hemsk känsla att stå på vågen och det visar sig sådär. Över 72 är inte ok helt enkelt för mig. Helst 70-71. Det är sant, jag känner otroooooolig skillnad på bara två kilo. Och just det, trivs inte i mitt guldiga hår. Nästs gång blir det mer kalla toner, då jag har en kall hudton. Haha, gokväll! <3

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards