Alla inlägg den 18 april 2012

Av malin nilsson - 18 april 2012 19:07

En dag så händer det...Man går och byter gym helt enkelt! Imorgon ska jag åka och säga upp mitt autogiro från Life, och därefter har jag tre månaders uppsägningstid, vilket betyder att mitt i sommaren börjar jag köra på Lerums sportcentrum ist. Varför? Närmare, jag försöker tänka ekonomiskt detta kortet är 90 kr dyrare, men jag kommer aldrig att ta bilen dit. Gud så skönt med en kvick promenad på fem tio minuter innan ett pass till sommaren! Nära är likamed bra och ett bra ekonomiskt tänk. Ska bli jättekul! Inte för att jag tränar överdrivet mycket, men när jag har mina bra perioder brukar det bli iaf 3 pass i veckan. Imorgon ska jag pröva på indoor walking halv tolv. Ska bli spännande, aldrig varit på förut.


Sådär, har precis vart iväg och tagot lite kvalitetstid med V, en fika i Lerum blev det. Det blev min middag känner jag, inte alls hungrig! Mer...Jo, jobbar sent imorgon, ska bli skönt att få sova tills jag vaknar, sen gå och träna och sen jobba.


Jag är konstig, men jag längtar tills på Lör, för då ska jag göra en så jävfla bra sak. Kommer bli en sån aha upplevelse, det vet jag redan nu. Can´t wait! Det tar kansker två timmar och jag kommer att sitta i min soffa och göra det, samtidigt som jag har tvn på låg nivå i bakgrunden.


Kanoners, hoppas ni haft en lika kanondag som jag har haft! Önskar er en fin Onsdagskväll.


P.s Smet in på parfymeriet i Lerum förut och fick lite prover på lite produkter från Kanebo, någon som har nån erfarenhet? En primer med lyster och en annan kräm, nåt awakening serum. Bra för tidiga mornar!:) Älskar att pröva nya saker/produkter, spec i små, små gratis förpackningar! Tack! Kommer nog inte byta....Kan inte byta både gym OCH ansiktsprodukter på samma dag?:) Nä, nä, nä den luringen går jag icke på!


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards