Alla inlägg den 15 april 2012

Av malin nilsson - 15 april 2012 18:03

Godkväll! Hur har helgen varit? Jag har haft en superhelg, umgåtts mycket med vänner, hunnit med både en sleepover/en vinkväll/och ett 30 års galej! Idag tar jag det bara lugnt. Jag var ute och gick förut, en timme i skogen, im back on track. Nu ser jag fram emot lite träning i veckan.


Alla letar vi efter that one special thing, jag har en egentligen. Jag söker kärleken..den där galna, head overheals, can´t think straight kärleken! Någon som utmanar mig, som tänker annorlunda än mig och någon som är säker i sig själv! Jag är 90% säker på att jag kommer träffa någon utomlands. Det är det jag vill, jag känner det väldigt starkt i mitt hjärta. Det är liksom jag. Och även om det inte har funkat hittilss av olika anledningar, så kommer jag ändå slänga mig ut där i framtiden igen. För vill man ha nåt, så måste man försöka. Det är lite av min dröm. Hur konstigt det må än låta, så lita alltid på dina egna intutioner. För någon annan, som inte går i dina skor kan en dröm låta helt galen, men det är det som jag personligen tycker är tjusningen med livet, man träffar på så mycket olika folk och man lär sig lite av varenda en. Vissa saker tar man till sig och andra inte. Det är bara ditt eget hjärta som utsållar. Ok, shit nu blev det djupt här på Söndagskvisten. Åter till något odjupt. Jag åt kräm till frukost idag, jordgubbskräm. NI vet, den man åt när man var liten. Och till det en smörgås med KALVKORV. Kalvkorv är mums. Äh fy fan vad tråkigt...men har ni aldrig ätit kalvkorv, så pröva. Det är mums. Äh, där kom det igen.


Nu ska jag...hmm, jag vet faktiskt inte. Sortera lite smutstvätt?! I veckan blir det tvättning i 12an thats for jour!

Ser fram emot en fullspäckad vecka med jobb och förhoppningsvis träning.


Fortsätt tro på dina drömmar och var dig själv och hänge dig åt sånt som DU får positiv energi av! Vad det än må vara liksom!


P.s Har du gjort någon glad idag? Peace!


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards