Alla inlägg den 13 april 2012

Av malin nilsson - 13 april 2012 13:21

Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon och gjorde sen en god frukost! Har vart lite dålig på det där med frukost det senaste...rutin på mat/träning överlag faktiskt. Ger mig själv en stooor käftsmäll, för det är ingen som vinner på ett sånt beteende!! Som tur är känner jag mig själv mycket väl, och jag är soon back on track. Det kan ta ett tag att komma in i nya jobbtider, faktiskt. MEN det tåls att sägas om och om igen, matlådor IS the shit, and we all know it. 1, du sparar pengar. 2, du väljer sj vad som ska ligga i lilla lådan, så du slipper äta korv med bröd 3 ggr i veckan..3) du känner dig nyttig, duktig (lider absolut inte av "duktigaflickansyndromet", men det är en bra känsla helt enkelt).


Igår hade jag myskväll med min älskade friendster. Vi pratade om ditten och datten, högt och lågt (som alltid) och kom in på förebilder. Jag har massor med förebilder. Lr, förebilder och förebilder, men människor jag ser upp till, som jag hyser stor respekt för och som jag gärna snor lite expertis utav. En person t.e.x, en kvinna t.e.x, behöver inte nämna vem det är ganska oviktigt, men hon har varit en stor förebild genom hela min apollo upplevelse. Hon har fantastisk personlighet, hon tar för sig, hon har en otrolig aktoritär och hon har den perfekta balansen mellan sin chefsroll och sin vanliga roll, en vacker, stolt, OTROLIGT duktig kvinna i sina bästa år. Hon är grym!!

Jag personligen tycker det är jätteviktigt att välja sina battles. Det är det som skiljer en ung tjej på en kvinna. Å andra sidan, speak your mind. Det ska du alltid göra. Och visa alla människor respekt, behandla andra som du själv vill bli behandlad även om du inte alltid blir behandlad på exakt samma sätt tillbaks...äh, det kan vi väl bjuda på? Sprida lite glädje och visa att man står över småaktigheter, ja det tycker jag allt!


Sist, men inte minst. Jag är så trött på att vara fattig jämt. Vill inte det längre. Ju mindre pengar jag har, desto mer "slösar" jag. Jag kan helt enkelt inte leva på mindre än jag fötjänar, klarar av.


Nu ska jag fortsätta att bara vara några timmar!!


P.s Har du gjort någon glad idag?


Hej!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards