Alla inlägg under april 2012

Av malin nilsson - 13 april 2012 13:21

Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon och gjorde sen en god frukost! Har vart lite dålig på det där med frukost det senaste...rutin på mat/träning överlag faktiskt. Ger mig själv en stooor käftsmäll, för det är ingen som vinner på ett sånt beteende!! Som tur är känner jag mig själv mycket väl, och jag är soon back on track. Det kan ta ett tag att komma in i nya jobbtider, faktiskt. MEN det tåls att sägas om och om igen, matlådor IS the shit, and we all know it. 1, du sparar pengar. 2, du väljer sj vad som ska ligga i lilla lådan, så du slipper äta korv med bröd 3 ggr i veckan..3) du känner dig nyttig, duktig (lider absolut inte av "duktigaflickansyndromet", men det är en bra känsla helt enkelt).


Igår hade jag myskväll med min älskade friendster. Vi pratade om ditten och datten, högt och lågt (som alltid) och kom in på förebilder. Jag har massor med förebilder. Lr, förebilder och förebilder, men människor jag ser upp till, som jag hyser stor respekt för och som jag gärna snor lite expertis utav. En person t.e.x, en kvinna t.e.x, behöver inte nämna vem det är ganska oviktigt, men hon har varit en stor förebild genom hela min apollo upplevelse. Hon har fantastisk personlighet, hon tar för sig, hon har en otrolig aktoritär och hon har den perfekta balansen mellan sin chefsroll och sin vanliga roll, en vacker, stolt, OTROLIGT duktig kvinna i sina bästa år. Hon är grym!!

Jag personligen tycker det är jätteviktigt att välja sina battles. Det är det som skiljer en ung tjej på en kvinna. Å andra sidan, speak your mind. Det ska du alltid göra. Och visa alla människor respekt, behandla andra som du själv vill bli behandlad även om du inte alltid blir behandlad på exakt samma sätt tillbaks...äh, det kan vi väl bjuda på? Sprida lite glädje och visa att man står över småaktigheter, ja det tycker jag allt!


Sist, men inte minst. Jag är så trött på att vara fattig jämt. Vill inte det längre. Ju mindre pengar jag har, desto mer "slösar" jag. Jag kan helt enkelt inte leva på mindre än jag fötjänar, klarar av.


Nu ska jag fortsätta att bara vara några timmar!!


P.s Har du gjort någon glad idag?


Hej!

Av malin nilsson - 12 april 2012 17:23

Izzie Stevens måste vara oxe. Hon blir känslomässigt involverad i sina patienter, hon tänker med hjärtat och hon är stark, men också känslig i sköra situationer med människor. Jag kan säga, helt hundra procent att jag inte skulle ha HJÄRTA att kunna jobba som t.e.x läkare. Jag skulle bli känslomässigt involverad, jag skulle sno LVAD sladdar, jag skulle ta med mig patienterna hem, (inte bokstavligen talat såklart) och jag skulle gråta på toaletten. Gråta över liv som slocknat, då man gett allt för att hjälpa till, gråta över hjälplösheten för att det inte räckte till.

Gaaaah jag kan inte titta på Greys anatomy utan att lipa! Som nu sist...När dr Webbers fru har fått alzheimers och han bröt ihop i köket. Det är liksom bara...så jävla sorgligt! Jag älskar dramaserier och filmer..men förbannar mig ibland, efter en film som t.e.x dear John för det kan ta mig en dag att reparera mig!:) Gråter ni till filmer/serier?


Nu ska jag sätta på lite musik och städa lite och invänta C, om hon inte somnat:)!

Ha en fin kväll.

Av malin nilsson - 11 april 2012 18:11

Hej hej hej! Hoppas ni har en bra och lärorik dag...har ni gjort någon glad? Min dejt orkade inte leka med mig idag, så jag fastnade här. I soffan, med tvn och datorn. Facebook, vad ska man säga liksom? Det är ju skitkul! Kolla på folks bilder, statusdelningar osv. Bra sätt att varva ner på. Ska strax åka iväg ett kort ärende till Lerum, men sen bara hem igen. Borde tvätta...och träna..men jag ORKAR INTE! Har ni också såna veckor?


Sista kvarten idag på jobbet stod vi och skrattade hela bunten! Inte bara jag som var trött den tiden, även kunderna! Det var la tur det! Och grabbarna har vart duktiga och bytt däck på alla kärror!


Jag hoppas ni gillade mitt ögongodis...mina favoriter är självklart Patrick swayze och han från Prison Break. Haha.


Nä, dags att dra sig innan jag somnar här i min divan!


Ha en bra kväll, snart blir det fest!

Av malin nilsson - 10 april 2012 18:12

Tacka fan för friendsters som får ner en på jorden lite, å får en att inse att det kanske inte är så farligt? MEN som också faktiskt inser att när självkänslan får sig en törn är det inte roligt!! Och som man aldrig behöver romantisera nånting för. ALLTING du säger är sant. Och även om jag vet det själv, så måste man ibland få höra det högt. Phu, så. NU känns det genast bättre.


Jag ska aldrig förlöjliga någons känslor (Inte för att jag brukar göra det) men allt är så individuellt. Nån är ledsen för att ens ex flyttar till Norge, medans den andra ruggar för tanken inför en ny säsong med massa brudar i Turkiet. Isn´t life grand!


Töntigt egentligen, men ens egna känslor är sällan töntiga. De betyder alltid nånting.

Jag kom 50% till den sortens kärlek jag letar efter. Men jag vet i mitt hjärta att jag inte kommer nöja mig med 50%. Jag vill ha 100%. Jupp jupp!


Idag har jag jobbat, städat lite, fått en emotionell käftsmäll, pratat, och nu träning. Det var inte igår. Tacka fan för muskelminne!


Ha en fin kväll och kom ihåg..Har du gjort någon glad idag?


Hej!

Av malin nilsson - 8 april 2012 21:08

Twilight filmerna och böckerna hyllas av MILJONTALS människor (Främst tjejer, behöver jag säga varför?) och jag kan verkligen se varför. Historierna är enkla. Alltså pojke möter flicka, de blir kära hej och hå. Men de är ändå komplicerade (Tror inte jag behöver säga varför haha). Jag är själv ett stort, stort fan. Sett alla filmerna flera ggr och har läst böckerna. Sträckläste böckerna, kunde inte slita mig!! Vem vill inte ha denna sortens kärlek? Sättet han tittar på Bella, hur han beter sig mot henne och vice versa. Det är det här, just detta varenda liten tjej vill ha. Bara det. Det är nåt annat också...det är spännande kärlek, annorlunda. De kommer från olika världar och dom får det att fungera. (Haha, jag veeeet det är bara en film, men låt oss låtsas för en liten stund)


Den senaste tiden har jag tänkt otroligt mycket på hur jag kände när jag träffade Z, första gången efter jag hade varit där och jobbat. Pirret i magen när jag satt på planet till Istanbul...Gud, hur kommer jag känna? Har jag bara inbillat mig att det här var kärlek? Tänk om jag inte kommer känna någonting då han möter upp mig på flygplatsen? Jag hämtar min väska och går ut genom gången och våra ögon möts på några sekunder. Jag kommer ihåg hur J**LA KÄR jag kände mig då. Hur snygg han var, var första tanken. Jag hade glömt för en stund hur otroligt vackra hans ögon var, hur tjockt hans kolsvarta hår var och tillsist hur kvinnlig han fick mig att känna mig. Han såg bara mig. Jag bara honom och jag tänkte det här, detta är mannen jag vill leva mitt liv med. Sen andra gången så kände jag ju inte riktigt likadant tyvärr. Men det är en helt annan historia. Iaf, den resan och hur jag kände just då i ögonblicket var helt fantastiskt. Svårt att förklara...Som att man vill krypa in i den andres skinn?


Jag säger som såhär, imorgon blir det andra bullar. Jag är absolut ingen "Jag börjar på måndag tjej" Men denna veckan har jag spårat. Jag väger mig nu för tiden en gång i veckan och om detta har att göra med tjejveckan, så blir jag glad. För då vet jag att det är det som utlöser en otrolig kraft att vilja äta choklad? Massvis med choklad.Normala människor då de gått upp lite tänker åh fan det var inte bra, dags att dra ner, medans jag blir schizofren och går the other way. Inget positivt drag hos mig själv om jag får säga det själv.


Nä, dags för film nummer två! In i filmdimman!


All kärlek mina vänner.

Av malin nilsson - 6 april 2012 22:05

Jag är så fakking lycklig!! Jag har världens bästa människor omkring mig och jag älskar each and everyone of you!


Idag har jag spenderat eftermiddagen/kvällen med att titta på gamla kort. Från när jag var liten. På varenda kort är det jag och pappa. Han brun som en pepparkaka:) Ett av mina bästa barndomsminnen är alla resor vi gjorde. Jag var alltid med i minicluben och hade the time of my life:) Hittade massa kompisar som man lekte med i poolen osv. ( Det gör man iofs fortfarande:)) Man blir lite nosalgisk då man går igenom olika fotoalbum, både på familj och vänner. Det är en enda stor klumpa av kärlek helt enkelt.


Idag har jag jobbat 8-15. Vilken  PERFEKT tid det är!! Man är utsövd när man kommer till jobbet och det är lagom att gå hem klockan tre. Det är en JÄTTESTOR skillnad från att jobba från 05.30 Det är för långt och man går upp för tidigt:(


Nu är det påsketider och ag vill önska alla en en fin påskafton imorgon. Är ni med familj och /lr vänner se till att njuta av gemenskapen och är ni själva så hoppas jag ni finner frid med det. Jag ska jobba och sen spendera kvällen med min syster. Hon ska göra sin FANTASTISKT goda fisksoppa.


Åh, skulle träffat C idag, men jag fann aldrig orken att åka över. Får bli en annan dag, soon, soon saknar henne!


Avslutar med lite åsikter, för det har man ju:)

1) Försök alltid att vara dig själv. I alla lägen. Säg vad du tycker, gör vad du känner och våga tala ut om det är det du behöver.

2) Var aldrig rädd för att försöka nya saker. ÄVEN om det inte blir som planerat så är det ingen dålig bedrift. Det dåliga är att inte försöka alls.

3) Acceptera människors olikheter. Det är det som gör oss speciella.



A just d, jag väger fakking 74. två kilo upp på en vecka. (Skyller på att det är lingonvecka) Men fy vilken hemsk känsla att stå på vågen och det visar sig sådär. Över 72 är inte ok helt enkelt för mig. Helst 70-71. Det är sant, jag känner otroooooolig skillnad på bara två kilo. Och just det, trivs inte i mitt guldiga hår. Nästs gång blir det mer kalla toner, då jag har en kall hudton. Haha, gokväll! <3

Av malin nilsson - 4 april 2012 21:56

Det är det som är det fina, det kan gå ett år, två år, 10 år utan att ni hinner/kan träffas, men med vänner känns det alltid som att det var igår! . Idag har jag jobbat och sen åkte jag in till stan och tog en härlig, efterlängtad fika med S. Lr fika och fika åt supergod varm macka med kyckling. Supergod by the way. Nu sitter jag här och ska snart sova. Upp i ottan igen! HUSK till mig själv, det KOMMER vara is på rutorna...du kommer liksom inte ifrån det! På fre börjar jag lite senare så då ska jag cykla. Längar lite haha, tycker det är så skönt. Cyklade till mitt bodypump pass igår, skitskönt! Tog tio minuter, en kvart. Hem däremot, seeeegt! Tog tre år:) Näää då, men visst en klar skillnad. Inte lika snabba ben.


Idag blev det som sagt ingen träning över huvudtaget. Imorgon blir det en lång skön promenad. ( Det är tanken just nu iaf) Mamma kanske vill följa med? Får ta och ringa henne och fråga imorgon.



Mmmm, ny supergod duschcreme! Cacao. Jag klarar mig utan mycket saker, men en härlig, tjock, löddrande duschcreme med god doft, det vill jag inte vara utan. Njutning som nästan är gratis.


Nu är jag supersupertrött, så godnatt på er!

Av malin nilsson - 3 april 2012 17:57

Vad man tycker är manligt är ju så väldigt, väldigt individuellt...lr hur? För mig är manlighet, en person som är stark, har pondus och utstrålning, han ser väldigt bra ut...fast han vet inte om det. Han är snäll, hjälpsam och"artig". Han behöver aldrig hävda sig, han är otroligt självsäker (utan att vara kaxig såklart) han har mörkt hår och gärna gröna lr bruna ögon. Han är emot orättvisor och står upp för de svaga. Stora händer..lite lagom muskler. Haha!


NOG om detta. Jag vet en person som är definitionen av manlighet enligt mig, han bor inte här. Nu ska jag alldelses strax cykla iväg och träna och sen ska jag slappa resten av kvällen! Desperete housewifes, oh yes! Min lägenhet är städad, känslan är härlig att komma hem från från jobbet och hemmet doftar rent, fräscht och hemtrevligt! Imorgon blir det ingen träning, tänkte gå runt sjön. Lr ev försöka springa spåret. Jag är INGEN joggare...men jag kanske kan bli?? På fre blir det mys med S, saknar henne!  Nu tog min energi slut kände jag, är sugen på en lång dusch, men vi väntar ett tag...för efter träningen är den så mycket goare!!


Ha en fin kväll alla!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards