Alla inlägg under april 2012

Av malin nilsson - 22 april 2012 12:46

:) Jag hade en så jäkla bra dag igår!! Kvällen också blev precis som jag ville. Det var jag, divanen, lite ostchips, en tråkig b-film och sen sängen runt elva. Precis vad jag ville! Idag låg jag kvar länge i sängen och spelade wordfued och andra b spel på mobilen, idag börjar mitt nya tänk så ska precis göra matlåda och sen cykla iväg till jobbet. Fan ta dig regnet om du kommer!!


Imorgon, ny vecka. Mån, tandläkaren. Hua! Ett annat projekt är att ta tag i vad det finns för runder att gå här i stenkullen, för att slippa ta bilen till floda varje gång. Vill gärna ha en på ca 50 min och en annan på en och en halv timme. Får se vad jag hittar, tar med min kompanjan E också. Träna också ja, tänker tis/ons? Behåller mitt gym, det tar en kvar att cykla, nemas problemas. Alltså, jag kommer ta bilen då och då, men inte alltid. Thats the thing.


Första semesterresan bokad, Grekland till min kära L. Så jobbar gärna 6 dagar i veckan, förutom när jag ska ut på äventyr. I maj händer det en hel del och även i Juni. Nä, nu in i duschen!!


ha en fin Söndag!

Av malin nilsson - 21 april 2012 16:51

Tillhör ni också dem som inte riktigt vet vart pengarna tar vägen, EGENTLIGEN? Hur mycket lägger man på bensin i månaden? Hur mycket lägger man på mat? Kan man dra ner de fasta kostnaderna som man har? Osv, osv. Idag har jag suttit en dryg timme och gjort en budget. Lr den riktigt budgeten ska jag göra nästa månad, då jag ska spara alla kvitton och jämföra med min inkomst. Jag har iaf suttit med alla mina utgifter jag haft de senaste fem månaderna, gjort spalter för mat, övrigt, kläder, bostad och transport. Otroligt bra!! detta kom jag fram till efter sett mycket svart på vitt och efter lite eftertanke:


* Spara och prioritera

* Matlåda varendaste dag

*Cykla/gå så mycket som det är möjligt

*Frisör-facials osv-finns det billigare alternativ?

* Om du röker/snusar, minska om du kan. Köp stock lr tiopack cigg för oftast billigare peng

* Få bort dina ev krediter

* Tänk på din telefonräkning. Vad gör du mest, smsar lr pratar...se över din operatör

* Utnyttja icarabatterna, köp stora drickor ist för små osv, om du nu dricker myclet sånt vill säga

*När du sparar, spara till nåt roligt. Då är det lättare. ( Till en guldrose Michael kors klocka t.e.x)

*Följ upp din ekonomi varje månad.

*Jämför priser.

*Finns det något du kan sälja?


Så, mittemellan att se på svart på vitt hur mycket onödiga pengar jag lägger på mat och insikten att jag faktiskt inte ändå tankar för så mycket som jag trodde, tog min energi slut. Så nu lägger jag allt nödvändigt bakom mig och spelar lite wordfued och tar en varm, lång dusch.


Självklart ändrar man inte ett beteende bara sådär, men jag tror det är viktigt att man faktiskt ser saker svart på vitt och faktiskt tar en funderare. För känslan är FIN när du har sparat ihop till en klocka du väldigt gärna vill ha, lr kunna åka på semester utan att få ångest.


TACKOCHHEJLEVERPASTEJ (Som det förövrigt kan skilja 10 kronors skillnad på) Men självklart äter man inte äcklig billig mat..men kanske finns nåt man kan dra ner på? Kanske inte behöver dricka brämhultsjuice VARJE vecka?


Over and OUT!!


Av malin nilsson - 21 april 2012 01:21

Tricket är ändå när allt kommer till kritan, gör vad du kan med det du har. Var inte ledsen över det du inte har, utan gläds över det du faktiskt har ist. Du kanske har fantastiska vänner, men ingen kärlek i ditt liv? Du kanske har pojkvän/flickvän, men inga fantastiska vänner? Börja med det du har och trivs du inte med något, försök göra något åt saken. Det är bara du som kan göra förändring. Jag gillar inte folk som klagar...folk som är negativt inställda till livet, det är en väldig stor turnoff. Kanske beror det på att jag sj älskar livet och allt som livet har att erbjuda! Varje dag är spännande på sitt speciella vis. Ena dagen kanske du tar en lugn skön promenad vid vattnet, passa då på att andas in luften..titta på de olika färgerna på träden, på sjön och på omgivningen. Ger detta dig en positiv känsla, om du får energi av detta gör det igen, gör det ofta! En annan dag kanske du känner att du har gjort ett kanon jobb på ditt arbete. Vilken känsla får du? Om detta driver dig, satsa mer och se till att alla dagar blir bra dagar! Spenderar du en dag med en god vän...dela dina hemligheter och var generös med att ge av dig själv. Inspirera, men låt alla få göra vad de vill i livet. Det är bara du som känner vad som är rätt. En dag är du exakrt där du ska vara, du gör det du älskar, du har de mest fantastiska människorna omkring dig och du lever ditt liv till 100 procent. Då är det du själv som åstadkommit detta, take some pride in that.


Nu ska jag gå och lägga mig och imorgon ska jag njuta av att ha en dag ledigt. Jag ska ta hand om mitt hem och göra lite andra nyttiga saker. ( Kanske nån öl på kvällen, inte ömöjligt) Jag önskar er alla en fin helg med mycket kärlek.

P.s Gör någon lite extra glad. Den som inte kan ge, kan aldrig bli lycklig.



Av malin nilsson - 20 april 2012 00:34

Godkväll! (Natt?) Idag fick jag en bra telefonräkning, en normal, har saknat det i några månader! Hade två brev i brevlådan idag, en telefonräkning som jag mer än gärna betalar då den är överkomlig. Sen en annan ifrån mitt kreditkort där det står typ såhär..Bla, bla vi vill gärna höja din maxgräns...bla bla...skicka bara in den här...bla bla. Att dem kan med! Aldrig i livet, Hell to the no att jag vill öka den, kan inte tänka mig något farligare. Idioter.


Jag vaknade idag rätt sent, missade mitt gratispass på sportcentrum och har lyckats att inte städa på hela veckan, igen! Kul! Min enda lediga dag denna veckan får gå till det. NÄR ska du lära dig att hålla bättre ordning hemma, så du slipper ta allt på en och samma dag?! Jag har energi till allt annat, jobba, träna, träffa vänner, åka till stan m.m Nä, skärpning! Imorgon hoppas jag att jag vaknar lite tidigare, vill väldigt gärna hinna med att åka till banken och hämta en grej, så jag kan göra dendärgrejen på Lör.


Nu ska jag sova, ville bara säga hej! Godnatt!

Av malin nilsson - 18 april 2012 19:07

En dag så händer det...Man går och byter gym helt enkelt! Imorgon ska jag åka och säga upp mitt autogiro från Life, och därefter har jag tre månaders uppsägningstid, vilket betyder att mitt i sommaren börjar jag köra på Lerums sportcentrum ist. Varför? Närmare, jag försöker tänka ekonomiskt detta kortet är 90 kr dyrare, men jag kommer aldrig att ta bilen dit. Gud så skönt med en kvick promenad på fem tio minuter innan ett pass till sommaren! Nära är likamed bra och ett bra ekonomiskt tänk. Ska bli jättekul! Inte för att jag tränar överdrivet mycket, men när jag har mina bra perioder brukar det bli iaf 3 pass i veckan. Imorgon ska jag pröva på indoor walking halv tolv. Ska bli spännande, aldrig varit på förut.


Sådär, har precis vart iväg och tagot lite kvalitetstid med V, en fika i Lerum blev det. Det blev min middag känner jag, inte alls hungrig! Mer...Jo, jobbar sent imorgon, ska bli skönt att få sova tills jag vaknar, sen gå och träna och sen jobba.


Jag är konstig, men jag längtar tills på Lör, för då ska jag göra en så jävfla bra sak. Kommer bli en sån aha upplevelse, det vet jag redan nu. Can´t wait! Det tar kansker två timmar och jag kommer att sitta i min soffa och göra det, samtidigt som jag har tvn på låg nivå i bakgrunden.


Kanoners, hoppas ni haft en lika kanondag som jag har haft! Önskar er en fin Onsdagskväll.


P.s Smet in på parfymeriet i Lerum förut och fick lite prover på lite produkter från Kanebo, någon som har nån erfarenhet? En primer med lyster och en annan kräm, nåt awakening serum. Bra för tidiga mornar!:) Älskar att pröva nya saker/produkter, spec i små, små gratis förpackningar! Tack! Kommer nog inte byta....Kan inte byta både gym OCH ansiktsprodukter på samma dag?:) Nä, nä, nä den luringen går jag icke på!


Av malin nilsson - 17 april 2012 17:03

Tillhör ni skaran av människor som uppskattar en och annan prilla? Då kan jag varmt rekommendera er nya rapé lime. Riktigt fin snus! Fräsch som en sommaräng:) Idag blir det snart en promenad i härskogen, nu när jag varvat ner lite efter jobbet. Dissar gymmet, måste ta vara på dessa dagar med frisk härlig luft, man vet aldrig när de kommer igen. Schizofrent, men sant.


Denna veckan blir det massor med jobb, jag åtog mig även att jobba söndag kväll, im on a role plus att jag har inga pengar, så kan mer än gärna hoppa in och jobba söndag. Jag hoppas jag kan cykla till jobbet på Tors och Fre, då jag jobbar kvällar. Håll en tumme för bra väder!


Igår var jag ute på lite äventyr,så denna kvällen blir lugn och skön. En frisk promenad, lite städ, middag och sen kolla på tv och slappa. Haha, this is wonderful in my eyes!!


Dagens tanke..Människor har svårt för många saker, men något gemensamt är att vi har svårt för orden "Förlåt mig" "Hjälp mig" och "jag älskar dig". Detta ska man tänka på, då detta är besvärligt för oss flesta. Går du t.e.x och väntar på ett förlåt från någon, är det inte säkert det kommer komma till dig. Det kan mycket väl vara så att personen är ledsen och VILL säga förlåt, men den vet inte hur han/hon ska säga det. Så..döm inte någon för hårt, alla gör vi vårt bästa och försöker vara så bra människor som möjligt utan att bedra oss själva.


Detta kom till mig nu, inget som helst som utlöst denna fundering, den bara kom och jag tycker att den makes sense.


Nä, dags att dra på sig gåskorna och ladda batterierna med en promenad och en vän.

Ha en fin kväll allihopa. P.s har du gjort någon glad idag?


Av malin nilsson - 15 april 2012 18:03

Godkväll! Hur har helgen varit? Jag har haft en superhelg, umgåtts mycket med vänner, hunnit med både en sleepover/en vinkväll/och ett 30 års galej! Idag tar jag det bara lugnt. Jag var ute och gick förut, en timme i skogen, im back on track. Nu ser jag fram emot lite träning i veckan.


Alla letar vi efter that one special thing, jag har en egentligen. Jag söker kärleken..den där galna, head overheals, can´t think straight kärleken! Någon som utmanar mig, som tänker annorlunda än mig och någon som är säker i sig själv! Jag är 90% säker på att jag kommer träffa någon utomlands. Det är det jag vill, jag känner det väldigt starkt i mitt hjärta. Det är liksom jag. Och även om det inte har funkat hittilss av olika anledningar, så kommer jag ändå slänga mig ut där i framtiden igen. För vill man ha nåt, så måste man försöka. Det är lite av min dröm. Hur konstigt det må än låta, så lita alltid på dina egna intutioner. För någon annan, som inte går i dina skor kan en dröm låta helt galen, men det är det som jag personligen tycker är tjusningen med livet, man träffar på så mycket olika folk och man lär sig lite av varenda en. Vissa saker tar man till sig och andra inte. Det är bara ditt eget hjärta som utsållar. Ok, shit nu blev det djupt här på Söndagskvisten. Åter till något odjupt. Jag åt kräm till frukost idag, jordgubbskräm. NI vet, den man åt när man var liten. Och till det en smörgås med KALVKORV. Kalvkorv är mums. Äh fy fan vad tråkigt...men har ni aldrig ätit kalvkorv, så pröva. Det är mums. Äh, där kom det igen.


Nu ska jag...hmm, jag vet faktiskt inte. Sortera lite smutstvätt?! I veckan blir det tvättning i 12an thats for jour!

Ser fram emot en fullspäckad vecka med jobb och förhoppningsvis träning.


Fortsätt tro på dina drömmar och var dig själv och hänge dig åt sånt som DU får positiv energi av! Vad det än må vara liksom!


P.s Har du gjort någon glad idag? Peace!


Av malin nilsson - 14 april 2012 13:30

Jahaja, så kom den dagen när du inte vet what the fakk to wear!! Jag vill byta ut min gaderob, är så trött på mina plagg (de flesta) så jag spyr!! Jag behöver sisådär 5.000 att shoppa för. Jag vill ha chinos, snygga jeans, baslinnen, tröjor, en snygg kavaj, snygga vardagsskor m.m Just nu känner jag mig som en orangehårig säl med inga kläder. Kejsaren utan kläder. Tjejer, ni vet vad jag pratar om! Självklart har jag kläder. Och självklart har vi läppglans..men en tjej behöver flera! Men jag vill inte klaga.


Inne i Lerum idag gick jag bakom en sisådär 80årig man med hatt och käpp. Precis innan dörrarna, vände han sig om med största leendet på läpparna och höll upp dörren med sina små händer, bara för att jag skulle få gå före. Kalla mig gärna gammalmodig, men en sån sak kan göra en hel dag för mig. Han fick ett tack så hemskt mycket av mig och ett leende och jag hoppas att jag kanske gjorde hans dag lite grann också?


Vaknade och va lite förkyld i morse, lite av huvudvärken ligger ilande i luften också. Go away please!!


Hade en supermysig kväll med J igår. Hon är en sån fin tjej!


Nu ska jag städa undan lite här och beklaga lite över vädret och sen gräva i gaderoben plus lägga i en fet silverinpackning i håret!!


Kärlek!!!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards