Alla inlägg under oktober 2011

Av malin nilsson - 21 oktober 2011 10:32

Läs nu här om min kväll igår:


Jag och Z gjorde oss lite fina, jag tog på mig klänning och allting för att för en gångs skull gå ut och äta. jag kände mig sådär lite halvfräsig i min klänning som satt perfekt och hade faktiskt för en gångs skull ansträngt mig lite grann med maken. Vi satte oss på resturang Oh yes och jag åt en FANTASTISK god pasta med oxfil´e, vitlök, paprika, parmesan och massa annat gott. (Kan ha varit den godaste pasta rätten ever som entrat min mun) man får så sjukt stora portioner bara, så man känner sig lite halvdum när det ser ut som man knappt rört tallriken (Lr, nä dum känner jag mig inte, det är väl upp till mig hur mycket jag orkar äta just den dagen, men vill inte de ska tro att det inte smakade bra, när det faktiskt var guddomligt) Anyway..När vi sitter där ringer J och frågar om vi ska med till en annan resturang som ligger i icmeler, glad i hågarna åker vi dit en timme senare och ett glas rött senare. Läs, ett!


Väl inne på resturangen i icmeler dricker jag lite mer rött och får ett sjukt sting av längtan efter mina vänner, då jag ville dansa osv, ingen vid mitt bord var särskilt roade utav det:) jaja, tänker jag, sånt är livet. Iaf, sen när vi ska åka hem är jag PLAKAT! EFTER TRE GLAS VIN! Det händer liksom inte, brukar kunna dricka en flaska och ändå känna mig bra. Men nu för tiden blir jag sådär dyngrak vissa gånger, ni vet nästan däcka i duschen dyngrak, ja, det är jätte pinsamt. Slutsats: Jag tål inte vin, sprit, öl som jag gjorde förr. kanske ska tänka på det nästa gång jag håller hårt i mitt kära rödvin.


Vi har en slappdag idag iaf, lite uppröjning på kontoret bara. Längtar tills jag kommer hem till min mans varma famn! har blivit lite addicted av den och vill liksom inte släppa taget.


Önskar er en fin dag, utan förhoppningsvis huvudvärk som stackars (?) jag har.

Av malin nilsson - 20 oktober 2011 12:20

jag tror faktiskt det. Jag säger inte att det är lätt, utan det krävs mycket av en själv, men vill man så går det. Finns det hjärterum, finns det stjärterum så att säga!:) Lr når sånt.


Just nu är jag på kontoret, vi håller på att stänga ner kontoret, fatta vi åker hem om tre dagar. hahahahaha, för sjukt att tänka på, så jag tänker på det i morgon istället. Jag kommer sakna Z något så fruktansvärt. Jag säger inte nånting om framtiden, för vem vet något om den? jag säger bara att jag kommer följa mitt hjärta, men det vet vi ju alla att jag alltid gör, så det är inget nytt för omvärlden.


Idag tror jag faktiskt vi ska ut och göra nåt kul, vi har lekt husband and wife way too long! Ut i verkligehetn med oss. jag vet ett hotell, där jag fått riktigt bra kontakt med dem som jobbar där som ska ha grillfest, kanske vi tar oss dit? Men först vill jag gärna träna. Har kommit igång riktigt bra med det nu, så jag hoppas det kommer fortsätta all my life, men det tror jag. fast det är klart, periodarn i mig får se hur länge det håller. Men just nu är jag inne i ett så himla gött flow, så jag kör på.


Snart sitter jag på planet och min kära syster möter mig på arlanda flygplats, can´t wait to see her!


Wee, too exited to write, hörs imorgon.


Vill önska er en fin dag, tänker på er VARJE DAG!


hej så länge.


P.s 4 kilo till min idelavikt tror ni jag klarar? jag tror. Cause im a believer.


P.s2 Det är ganska lätt att inte äta så mycket "skit" här, för allt det goda finns hemma. Som i svenskt lösgodis, marabou choklad, gods gräddglass, LAKRITS (Jag dog, så sugen jag är på det, tack snälla systra mi som tog med ett gäng påsar när hon va här, det va kärlek)


ravioli på er foks!!

Av malin nilsson - 18 oktober 2011 18:58

Såhär sista veckan! På riktigt! Man vill liksom komma med nya fräscha förslag och kanske föreslå att man har IM mötena på en båt ist för resturangen? (?) Lr inte. Fråga inte mig. Vissa kanske får en sån där superspurt på slutet...lr är alla lika trötta som jag? Om ni frågar mig, yes jag tror det. Anyway. Känns sjukt konstigt att blogga när någon sitter lr ligger bredvid, får liksom ingen ro med mina egna tankar och funderingar. Det suger, detta är en grej du ska göra själv. Så därför mina vänner skriver jag mer imorgon. Om hur min sista tid här i marmaris är och hur jag känner inför att åka hem om endast några få få dagar!


Vi hörs!///


Önskar er en fin kväll.

Av malin nilsson - 18 oktober 2011 18:58

Såhär sista veckan! På riktigt! Man vill liksom komma med nya fräscha förslag och kanske föreslå att man har IM mötena på en båt ist för resturangen? (?) Lr inte. Fråga inte mig. Vissa kanske får en sån där superspurt på slutet...lr är alla lika trötta som jag? Om ni frågar mig, yes jag tror det. Anyway. Känns sjukt konstigt att blogga när någon sitter lr ligger bredvid, får liksom ingen ro med mina egna tankar och funderingar. Det suger, detta är en grej du ska göra själv. Så därför mina vänner skriver jag mer imorgon. Om hur min sista tid här i marmaris är och hur jag känner inför att åka hem om endast några få få dagar!


Vi hörs!///


Önskar er en fin kväll.

Av malin nilsson - 17 oktober 2011 15:09

På min lunchtallrik igår, det ska gudarna veta! HA HAHA!


Såhär. Planeringen är inte alltid den bästa, inte hemma i Sverige heller, men här är det svårare ibland. Jag fick en kvart över igår och var då på ett av de finare hotellen här i marmaris, så jag passade på att äta deras fantastiska lunch buffé. detta är inte nåt man ska slänga i sig, men det blev jag tvungen att göra. på min tallrik hamna två tårtbitar (Sååå goda) spaghetti med köttfärsås, grönsaker och en macka:) KUL VA!! Stressäta, inte så kul. Speciellt inte på ett så fint ställe.


Nu ska jag umgås. Hej!

Av malin nilsson - 14 oktober 2011 09:04

Vaknade med otroligt svullna ögon igår och såg ut som Greta 87, därav motivationen....


* Somna aldrig med sminket på. Kanske låter klyschigt, men seriöst, det tar två, tre dagar att "reparera" skadan. Fett ovärt. Bara nån gång, om man kommer hem riktigt riktigt sent som det kan vara värt.


* Gör inte fransförlängning. Jag är all about the fransar, men detta gör mer onytta än det gör bra. Sköt om dina egna ist.


* Träna!


* Less is more, för mycket smink på någon är aldrig snyggt.


* Försök att komma ihåg vardags motionen.


* YSLs primer och concealer is to die for!


* Mary kays mascara, i love u! (Btw, Jessi dags för en liten beställning när jag kommer hem)


* Hitta balansen i maten, träningen och sömnen. Hur man gör det, är individuellt. Vissa kör ätardagar, vissa kör dieter, vissa gör annat. Gäller hitta det som funkar för en själv, så försök inte lyssna alltför mycket på andra gällande detta, risken är att man blir confused.


* Upptäckt styrketräningen här nere..I LOVE! Självklart med kondis efteråt, 10 min iaf.


* Lyssna på din kropp..vissa dagar ska man ligga inne och äta glass och inte röra ett finger så ÄR det bara.


* Låt naturen ha sin positiva verkan, gå en promenad med nån du tycker om, prata och samtidigt få rosiga kinder och kanske till och med få upp ett härligt flås.


* Hitta dina signatursmycken, personligen så är jag en klock och örhängetjej och vankas det fest å annat så älskar jag smycken i trä.


A det var lite så, som jag tycker är bra. Gillar även att lufsa omkring i myskläder och äta lakritsnappar!:)


Nu börjar min förträffliga dag, ska börja med en frukost, sen en promenad till kontoret, för lite jobba på kontoret, avräkning bl.a sen i eftermiddag blir det gymmet och ikväll ev middag på Mona titti. Igår var jag sjuuuuuuukt osocial, hängde här och var allmänt uttråkad, men tror dom klarade sig rätt bra utan mig. Vi är inga buddy buddies direkt.


Önskar er en fin dag!

Av malin nilsson - 12 oktober 2011 13:21

Inte nog med att man vaknar med huvudvärk, nej nej, MER elände!

Såhär. Tar min cykel (Lr hallåååå där, är ju faktiskt inte min egentligen) och cyklar till gymmet. Ofta så cyklar jag på rätt bra, för jag tycker det är roligt att cykla:) Kommer till strandpromenaden och ser att den är rätt blöt, men äsch jag cyklar på. Cykla, cykla. DÅ kommer vurpan från helvettet. Nädå, inte såå farligt. Mest pinsamt. Jag ser bara hur framhjulet viker sig och vips så flyger jag av cykeln. Massa folk kommer fram och hjälper mig med alla min packning, haha. Ett blåmärke på knät och ett på handen, check!


Nu ska jag strax åka på hotellträffar och ikväll ska jag hänga på kontoret, har lite att göra där. Bla skriva ut min flygbiljett hem,skriva ut mitt kontrakt 2 (Alltså, marmaris) och skicka det med co mail till huvudontoret i stockholm, skriva i papper och skicka hem mina kvitton på all medicin jag fått här nere för det ena och det andra, vika lite kartor och sådär.

Tänkte jag skulle duscha nu..men egentligen whats the point, fast det är klart skulle vara för att ta bort svettdoften då:) Ja, men det gör vi.


En tanke slog mig idag..ok, de är lätta att hata på. Tjocka och feta, färgar sina hår rosa och rött och säger Howdi mate för jämman. Och som strössel på glassen, så ligger det med alla hela tiden och de är lätta.

Hallåå?! Lätta, för att de gör vad de vill? Vilka är det som är de riktiga prostituerade om man nu ska gå in på detaljer? Det är väldigt lätt, speciellt av tjeejer att störa sig. Men antagligen så är det nåt annat som ligger bakom, så är det nämligen med haters. Gå till dig själv, så finner man ofta svaret.

* En fördom är att man tror att man inte har några* True. Ni hör ju..."Ligger med alla hela tiden" AAAAAaaaaahaha. Nåja.


Om man jämför coolheten med att cykla runt i marmaris och köra runt i bilen i bodrum så kan man säga såhär...gå runt på stan med en lipton te plastmugg...lr en starbucks kaffemugg? Cykla runt SAMTIDIGT som man ser ut som en dränkt katt, med mascara rinnande nerför ögonen från mina obefintliga ögonfransar...ÄT SUMP!!!!


Önskar er en fin dag, ni är UNDERBARA!



P.s Ibland..så kommer mina obstinata drag fram, jag skyller på pappa och syster:)!!



Av malin nilsson - 11 oktober 2011 16:36

Ni vet det här om man är optimist lr pessimist. Själv är jag en optimist. jag är oftast glad och försöker se möjligheterna i var situation. Mitt glas är halvfullt, inte halvtomt.


Nu är det såhär att jag vägde mig idag, självsäker som fan ställde jag mig på vågen och tänkte att nu måste jag väl ha gått ner minst 2 kilo till? Men icke. Allt som allt har jag loosat -6 kilo. Hurray! Det är en jäkla bra start och jag är stolt över mig själv. Planen var att loosa -10 kilo innan Svedala, men icke. Men som sagt, så kan det vara ibland. Jag är ju inte den som petar i maten, kommer aldrig bli. Men kanske ett litet kilo till innan jag åker hem? -7 kilo klingar så jävla rätt på något sätt!:) Ja, den som lever han får veta.


Nu har jag haft två dagar här i Marmaris tillsammans med Z. han åkte precis hem. Hur ska jag förklara..han och jag har nånting. Som vi alla vet, så har man olika kärlekar till folk och Z är inte mannen i mitt liv, men han betyder otroligt mycket för mig. Av erfarenhet innan, så vet jag att dessa förhållandena inte funkar i längden, det är något utan ett önsketänkande, då den andra vill mer. Har förlorat en riktigt bra killompis en gång innan p.g.a detta. Men som alla känner till, så kommer tiden utvisa vilken slags relation han och jag kommer ha i framtiden, älskar att spendera tid med honom och jag saknar honom redan, fast det var 10 minuter sen han gick. Är rädd bara att, det är något slags substitut på något sätt. När någon blir så tillgänglig för en...då är det ibland så att man rycks med.


Tack iaf för dessa två dagarna. Mysigt att ha en vän att äta middag och sova med nästan som pyjamasparty:)


Nu funderar jag på om jag ska sätta på en dvd? Ja, får nog bli så. Imorgon ät det hotellträff igen och på kvällen blir det gymmet. Körde en timme kondition idag (Varvar crosstrainern, gåbandet och rodden 10 min x 2) OTROLIGT SKÖNT!! Fatta jag har saknat gymmmet, det är nånting jag kommer ta med mig i framtiden, om man är iväg nånstans, hitta det lokala gymmer damn it. 


Önskar er alla en fin kväll, tänker på er <3

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards