Alla inlägg under maj 2012

Av malin nilsson - 23 maj 2012 11:18

Alles gott in da community! Jag går härlig, snigeltempo promenad genom reservatet och tar in naturen, E står och babblar på balkongen och tant M fikar med sin väninna bland buskarna. Tog mig några minuter och pratade med henne, de såg ut att ha det sååå härligt!! Hon är nästan blind så vågar inte gå i naturreservatet, men sa att hon ofta gick där förr, med sin syster. Hon kom gott och väl ihåg hur fint det var och hur vackert naturen grönskar.


Nu ska jag strax sortera lite tvätt och ta mig till tvättstugan. Efter det fixa med lite datum, som jag inte har 100% koll på. Tänkte fixa nytt pass snart, lika så bra. Tror det går ut i nov. Asså fatta Norweigan! De är inte direkt mina favoriter. Ett, de är inte serviceminded at all, har ringt till dem några gånger och seriöst, de låter döda. Två, dyra biljetter, extra för bagage (Som jag inte lagt till än, INTE GLÖMMA MALIN) Tre, får mail där det står typ, hej du har valt lågprisbiljett, så om det blir ändringar etc så är det upp till dig att ta reda på all information. Du kan dock uppgradera, så hjälper vi dig bla, bla, bla. Seriöst. Är det för mycket begärt, att faktiskt få veta om dem ändrar min flygtid, ÄVEN om jag har lågprisbiljett?! Jag tycker inte det. Det är ingen service överhuvudtaget, service, för mig, är att ge det där lilla extra, som kunden, gästen inte förväntar sig. det här är, nada, zipp. Ingenting. By the way, lågprisbiljett my ass. Tacka vet jag Turkisch airlines, de var toppen!!


Idag kände jag mig lite sådär smal, så var tvungen att väga mig. Upp ett och halvt kilo:) Däremot, ser jag att min biceps och axel hittat ett ganska bra ställe och definierat sig lite. Men ni vet oss tjejer, vi gillar när det går ner i siffror:)


Är det bara jag som får en tår i ögat när ica Stig besöker sin mammas grav i reklamen?


Nä, dags att fortsätta dagen. Ikväll blir det box. Ev. 

Tack för att DU finns.

Av malin nilsson - 22 maj 2012 16:00

Ja, mina vänner idag har vart en kanondag! Först jobbat och sen på en intervju som gick super, vilken gullig tjej! Så nu är det tillbaks till storan och ingen kunde vara gladare än mig! Har mina första pass om nån vecka, ska jobba klubb tre dagar på raken! Gud, vilken fin dag vi har, 25 grader ute. Jag satte mig på subway förut och åt en fresh macka (Nåja, var nog en heel del kalorier i den goingen, dem får vi försöka pumpa bort om en dryg timme. Smet in på HM och hittade några behövliga saker inför sommaren. Ett par solglas ögon, guldiga pilot, en puderrosa strandväska, och lite hårassosearer, jättefina! Man måste älska HM, hittar alltid nåt där! Jag kom på en annan trevlig, NOT sak förut. Jag passar hell to the no i korta jeansshorts. Som en stoppad säl, nåt i den stilen. Inte charmigt nånstans. MEN trivs nu bra i klänning igen och det, det är inte dåligt. Korta shorts, nja, vi får se om vi kommer dit nångång. Jag har inte bråttom, och njuter en hel del under vägen!


Nu ska jag koppla av en stund, för att sedan åka och träna. Ikväll blir det de desperata hemmafruarna och jag, love it!! Imorgon är jag ledig, värdelöst, hade gärna jobbat imorgon. Men, men får gått en morgonpromenad och skön träning på kvällen ist, kanske ut och sola mig under dagen om vädret tillåter!


Undra om jag ska börja filurar på middag..?! Naee, åt så sen lunch, så får bli kvällsmat ikväll ist. Ff proppmätt från min fresha macka!!:) Kan verkligen rekommendera subway, de ljuger inte, deras bröd är så färskt att det smälter i munnen. Jag är alltid lite confussed därinne, p.g.a alla val man måste ta, men trevlig personal fick guida mig igenom alla deras fyllningar, bröd o.s.v Drickan hittade jag sj!!:)


Önskar er en fin Tisdag, tack för att DU finns.


P.s Har du gjort någon glad idag?

Av malin nilsson - 21 maj 2012 13:17

Jag tackar min lyckliga stjärna att det är måndag idag och inte Tisdag. Min vecka börjar nämligen först imorgon och för det, är jag evigt tacksam..:) Har nyss gått runt sjön, tog 1.10, riktigt nöjd. Utan musik i öronen brukar det ta runt 1.20 Så jag tackar Es clublista som fick mig att tagga på riktigt. Men seriöst, jag är inte kry! Min kropp värker av lycka, men framför allt av blåmärken. Aj jävlar! Men ikväll blir det spinning, jag känner lite..om jag inte börjar idag så kan detta resultera i en mycket seg vecka och det har jag inte tid till! Lyssna på dinh kropp bara, jag hade inte tänkt slå något slags rekord ikväll, utan bara cykla för njutningens skull. Nu måste jag städa! Tyvärr har jag en förmåga att stöka ner, fast jag bor själv, vilket resulterar i att jag får städa några ggr i veckan. Så waist no time, lets go do this!


Önskar er en fin dag, ta vara på varanndra!


Hej!

Av malin nilsson - 20 maj 2012 15:34

Det är en känsla som är svår att beskriva...Det är kärlek, a hole lot of loving! Igår samlades vi och gick på bröllop. Bästa M och P gifte sig i en urmysig liten kyrka inne i stan. Efter vigseln var det mat, bubbel och fest på kustens hus. Allt var PERFEKT från början till slutet och det var helt klart en av dom bästa dagarna/kvällarna i mitt liv! Att träffa Ms familj igen, hennes bror, alla vänner som man gick i skolan med, som man tyvärr inte träffar så ofta. Det är en otroligt stark kärlek jag hyser för dom brudarna! Hela kvällen gick i kärlekens tecken (Ja, det var ju ett bröllop, haha) Men jag menar allt annat också, stämningen var på topp. Lite om maten som var SUPERGOD, gud vad jag älskar god mat. Förrätt, laxbakelse med löjrom, huvudrätt fläskfilé med potatispuck med svamp, rödvinssås, efterrätt ostar, knäckebröd, marmelad, gaaaaaaaaaaaaaaalet gott! Sen tårta och sarah bernards som Ms moster hade gjort iordning. Jag blir helt klart hungrig nu igen bara att prata om det.


Jag har aldrig sett M vackrare än vad hon var igår, hon liksom strålade från fötterna och såg ut som en ängel. Min fina vän, alla tyckte allting var supert igår, kunde inte bli bättre om ni ens försökte!! Det kändes så personligt också allting, det var verkligen deras bröllop om ni förstår vad jag menar. Från detaljer till helheten.

Skulle kunna gå on and on om kvällen, men avslutar såhär: Så jävfla kul och bra och fantastiskt!


En liten detalj, inget viktigt egentligen..:) Jag har runt tio blåmärken på kroppen från igår, tydligen så ramlade jag en del. Shit säger jag, aldrig vart fullare. Nästa bröllop ska jag försöka komma ihåg att dricka varannan vatten:) Det är galet vad jag mår idag och tycker synd om mig själv. Behöver fett tror jag. Skulle inte tränat, jobbat lr nåt annat idag om jag ens fick en miljon kronor.


Tack än en gång för igår, framför allt alla goa brudar, i love you!


P.s har du gjort nån glad idag? Jag tror knappast jag har det:)

Av malin nilsson - 18 maj 2012 12:13

Jag är en livsnjutare av rang och gör alltid det bästa av vad jag har just för tillfället. Jag tar tillbaka allt jag sagt om frukost, glöm frukost, brunch it is! Sådär när man sover länge av nån anledning och man är mittemellan frukost och lunch...tadaaa brunch! har precis avnjutit pannkaka med diverse tillbehör, iskall mjölk och lite äggröra. Gaaaaaaaah kan inte förklara hur det satt, som ett smäck!! Jaja, anyway liksom:)


Nu ska jag ut och gå en kvick liten runda och sen ev åka in till Lerum och fixa en grej, fast det är ingen brådska med det. Det har inte riktigt kommit till mig än, troligtvis är det en parodifantasi, alltså något som inte kommer hända. Vi får se, livet är långt.


Sen är det slut på lugn och ro, ska upp till A och låna ett par skor, planera massa med S och sen ikväll blir det träning. Så blir en allt i allo fredag. Älskar kontrasterna. Jag är mycket för kontraster. Som på jobbet t.e.x, ena sekunden plockar du upp drickor, sen hjälper du nån att kolla oljan, för att i tredje sekunden moppa ett golv grundligt:)!


Tittar på the kardashians på tvn nu, heeeelt klart att Kim gjort en näsförmindring, jag ser det klart och tydligt, hon såg inte ut sån några episodes ago.


Hooo, nu börjar maten rätta till sig i magen, here we goo!


Önskar er alla en fin helg!

Av malin nilsson - 17 maj 2012 20:30

Godkväll på er!! Hur har ni det denna torsdagskväll? Många som varit lediga? Jag kör camping i soffan för tillfället, har varit full rulle hela dagen. Började med 50 minuter på bandet, tror jag gick 6 kilometer. Var heelt svett efteråt, skönt!! Älskar träning! Imorgon har jag planerat en pw i området (naturreservatet) och sen bodypump på kvällen. Fakk vad trött jag är nu, har SHOPPAT hela dagen på allum. Kom hem med en bok,en jättefin  ljuslykta, tre klänningar, träningskläder, en topp, linne och ett till linne, i klar rött. Supernöjd!! Tänkte jag skulle börja läsa ikväll, men jag är fööör trött.


Igår hade jag fikadejt med C och lilla bosse, han åt upp min tandborsten. Inte ok det där!


Såg bara halva uppdrag granskning...men det jag såg är jag tvungen att skriva lite om. Det väckte många tankar. Kanske inte just om ämnet, men om att leva med en muslim. Vi lever på ett helt annat sätt. Det som JAG personligen tyckte om var att familjen är viktigast, det är en otrolig sammanhållning, mycket kärlek, värme och skratt. Lite av det det negativa, mer kontrollbehov från hans sida än vad jag är van vid, svartsjuka och många små saker. Som om jag t.e.x ville åka utomlands, så går inte det utan att jag ber om lov först. Jag vet att många tycker detta är heeeelt crazy, för vi tjejer är otroligt självständiga, framåt, drivande och duktiga. Jag är en av dem. Men..är det inte lite så att opposits attract? Jag är en av dem iaf. Alltid and always. Det är t.o.m så att jag letar upp spänning i livet och dras till saker som ibland gör att jag tar mig vatten över huvudet. Har alltid vart så och kommer troligen fortsätta att vara så, det är den jag är. Och jag gillar det, det får mig att känna mig levande. Vad jag däremot vet med hundra procent, är att vi skulle aldrig kunna få ett bra liv ihop, på långsikt. På kort sikt, jättebra, men i det långa loppet...för mycket kulturkrockar. (Samtidigt, om min kärlek inte skulle slocknat, så hade ag kämpat ändå, det vet dem som känner mig) Ibland önskar jag att vi alla hade samma religion, att vi hade samma tänk och det tänket är detta: Respektera varenda person på vår jord, kvinna som man, kort som tjock osv osv..respektera att folk är olika och lita på varanndra, ge alla en chans tills de bevisar motsatsen. Se människors hjärta när du pratar med dem och förska förbise andra ytterligheter som var de kommer från, vad de gjort i deras förflutna osv. Å herre vad djupt det blev...nu ska jag kolla nottinghill och imorgon kommer S hem från Dubai, då har vi massa planning att göra! På lördag BRÖLLOP!!


ha en fortsatt trevlig kväll.


P.s har du gjort någon glad idag?

Av malin nilsson - 16 maj 2012 12:50

Phuuu, har nu ätit lunch och är mätt i magen! Ska gå ut på en powerwalk i en dryg halvtimme, sist så klockade jag den på 26, 40 så tänkte knäcka den tiden. Ska bara smälta maten lite och hoppas att regnet stannar där det hör hemma-i himlen!:)


Sen blir det cykel till mötet ikväll och sen hem och sen, ja inte så mycket mer. Kul dag, nä inte direkt. Har jobbat iofs och det är alltid skoj!!


Snart åker jag till Grekland. Jävflar vad skoj det ska bli! Vi kommer säkert smida massa planer, om vintern. Vi får se vad som händer och sker. En säsong till kanske man ska ta, lr nåt annat skoj. Tänk om hon nu t.e.x hamnar i Thailand och t.e.x jag åker dit och jobbar med henne, fast inte i Falk lauritssen utan med nåt annat. T.e.x, kanske och vi får se.


Har hittat en perfekt utbildning, men det är också bara spekulationer. Tar allt som det kommer, alla svar kommer till mig inom sinom tid. Snart blir det extra jobb på Storan, ska bli så jävfla roligt! Solen, titta gärna fram nu och stanna hela sommaren, please vi skulle uppskatta det så himla mycket!


Asså fan, jag har ett par regnbraller nånstans? Vart är dom? Nån som vet..:)?


Läste Magdalens Graafs blogg igår, som varje dag nästan. Hon hade skrivit en kärlekshälsning till sin kille, fick en liten tår i ögat så himla fint skrivet var det!


Nu önskar jag er en fortsatt fin Onsdag!


P.s Har du gjort någon glad idag?

Av malin nilsson - 15 maj 2012 11:00

Började dagen med en snabb runda i naturreservatet, den tog 26, 40 minuter. Tänkte knäcka den tiden imorgon med iaf en minut. Ska bli spännande. Idag har jag ett viktigt möte på banken, UTAN min pappa. Hur ska detta gå? Snack om räntor, amotering och annat är kanska inte min starka sida, men just därför viktigt att göra det själv. Har mötet med bästa Annsofie, hon är min favorit nere på banken, så jävfla trevlig! Och otroligt duktig på sitt jobb.


Tänkte hinna med en hel del idag, som sagt banken, hämta en klänning till bröllopet på Lör, träna och hinna en sväng ner till Storan i götet. Städa lite också, det är så jävfla fint här nu i min lägenhet att jag bestämt mig för att det alltid ska se ut så här. Nån middag ska jag hinna med också, och göra lite matlådor, får bli spaghetti och köttfärsås med massa fetaost! Love it!

Har en maraboue här som ligger och glor på mig...dra åt helvette!


Puss och kram ha en fin Tisdag och glöm inte de desperata hemmafruarna ikväll.


P.s har du gjort någon glad idag?

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards