Alla inlägg under maj 2012

Av malin nilsson - 14 maj 2012 16:34

Från och med i början, ska jag faktiskt jobba lite. Hittills har jag inte gjort det! Det blir inget godis, inga öl, ingen skit fram till 29 juni, då jag åker och besöker min älskade, saknade vän L! Är ni med mig? Nu kör vi! Inget trams, inga jävla brownies kvart i tre! Jag känner jag klarar det mesta så ska försöka göra en insats. Så kanske man kommer till fakking 60 facket nån gång!


Så, nu är tårtan bakad, liljorna inköpta och lägenheten skiner! (?) inväntar nu familj och några vänner på tårtkalas. " Hej jag heter Stina och är 4 år":)


Körde 3 km på bandet idag, 28 minuter. va heeeelt död efteråt, haha. Lättare att gå ute, men regnet öste ner.

Imorgon blir det morgonpromenad och bodypump om det så är det sista jag gör!


tack för teelfonsamtal, sms och alla hälsningar här på facebook, kärlek.


Ses!<3

Av malin nilsson - 13 maj 2012 17:54

Delad glädje är dubbel glädje så jag tänkte dela med mig av min helg. Jag har haft det bättre än bäst, faaaan vad roligt vi har haft det! Bästa tjejerna! Dagen började med att vi tog en roadtrip till Säveflygplats för att hämta upp den tredje hesten, för att sedan fortsätta mot tanum strand!! Stämningen var på topp, musiken på, stopp på bästa stället (Statoil) och snabbt var vi på plats. Hittade våran stuga, och vi var HEMMA! Stuga....do i need to say more? Älskar alt vad det har att erbjuda, sängarna, gemenskapen bland de andra "camparna" (Tydligen får man inte säga att man ska campa om man ska sova i stuga, det har jag fått lära mig:)) Iaf, allt, allt , allt i löve it. Svingod mat, efterrätt (De hade en wait for it.....waaaaait for it....brownie cheesecake. När kommer den frestelsen dyka upp igen? Troligen aldrig, så jag slog till. Blev så jävfla mätt, så var tvungen att lägga mig rak lång på sängen i sisådär 30 minuter...hua! Men oj, vad god!


Sen vart det häng med elitraggarna all night long!

Bästa: På dagen gick vi på en bilutställning, där de även hade barn som hade uppvisning i dans, jitterbugg, rock n rll och lite annat. Shit, vilken glädje!! Det var helt underbart att titta på.


Jag tänker att det är dags att lägga in växel två, inte så komplicerat. Men exakt vad jag menar. Im on fire!


Imorgon fyller jag år. Ska baka lite tårta och köpa hem vita fina tulpaner, dagen till ära.

Ser fram emot träning i veckan, ett besök på storan och massa annat. hade inte vägt mig idag, om jag så fick en miljon kronor. Jag säger aldrig nej till en härlig heög med massa god mat och öl, jag säger bara att jag ser fram emot morgonpromenaden imorgon.


Glad in i märgen säger jag nu ha en trevlig Söndag och ta vara på veckan som kommer, den kommer inte åter.

Kärlek.

Av malin nilsson - 10 maj 2012 17:17

Ok, låt oss reloada en liten stund and think about stuff. Idag skulle jag städat, men åkte och gjorde några slingor ist(All the girls understand me). Ikväll blir det träning och lite för städning innan jag måste gå och lägga mig, då jag öppnar imorgon. MEN imorgon blir det fix, trix och annat behövligt och sen äta goda räkor med mamma/pappa då jag ska sova hos dem tills på Lör. Sen blir det camping för hela slanten. Måste ordna lite saker innan bara, känner mig lite stressad. Blir nog bättre efter träningen. då kan jag slappa lite och gå igenom mina to do listor:)(?) Så bra, allt under kontroll.


Idag fick det bli pannkakor, det är gott ibland, går lätt att göra och igen, det är ju faktiskt barnsligt gott. Nu ska jag försöka mig på att göra en genomföring, som inte gick av nån anledning igår. Bäst att ringa telebanken kanske? Ja, låt oss.


Hejdå!

Av malin nilsson - 9 maj 2012 21:58

Onda cirklar finns det gott om. Ett ex: Du glömmer din matlåda hemma p.g.a att du sover till fakking tio över elva! Stress, javesst! Då köper vi lite annan skit när man ändå håller på, javesst! Spiralen from hell? Nää, nu överdriver jag! MEN en bra start på dagen är ändå det bästa, budskap: Glöm inte din mat/snus/dricka hemma. Punktum. Så funkar jag iaf. Jobbat med en GRYM medarbetare idag, sjukt effektivt arbete, i love it!! Jag har nu två dagar med jobb framför mig och SEN tar jag helg! Work hard play hard.


Hade tänkt hinna med att träna och städa också. Ska låna ut min lägenhet på Fre kväll och vill då att den ska vara fresh som en blomstrande äng(?)!!


Tror jag måste sova nu, börjar se i kors här i soffan, men det var trevligt med lite egentid så här på kvällskvisten!:)


Imorgon cyklar vi..höhö, ska sluta säga nåt om det, MEN om ag känner mig pigg så cyklar jag. Sju klarar man kanske. Vi får se.


På lördag blir det stuga, öl, rock´n roll, goda vänner och MASSA bus!!


Sov gott.


P.s Har du gjort någon glad idag?


All kärlek.

Av malin nilsson - 8 maj 2012 16:59

Går inte att INTE åka dit en vecka i sommar. Måste hälsa på en vecka. So be it.


Nu ska jag ta tag i lite saker, ska börja med Lerum, för två stopp där. Försöker få tag på min gamla get C, miss her ass! Sen ikväll ska jag och S göra lite weddingplanning, per telefon fick det bli! Men det ska nog gå jättebra ändå tror jag. Ska hinna med en promenad också, känner mig för trött för gymmet. Imorgon blir det cykel till jobbet. Fick värsta kvart i tre suget, den där klassikern ni vet, så blev en liten brownie bit. Slurp sa det bara, för jävfla god den där asså!


Jag vill inte att mitt sista besök i Bodrum, som faktiskt var mitt hem i sex måader, ska vara som det blev sist. det var inte dåligt! Absolut inte, men det blev ju absolut inte som jag hade planerat att det skulle bli. Spyr på vissa saker där nere! Ändå måste jag dit. Jag bara måste. Om inte annat, för att träffa Ilcer, mitt danska svin, alla på windmill, bada i det underbara havet och mycket annat. Ja visst bla bla, vet. Men det kommer bli bra. För det är ett avslutat kapitel, men bodrum behöver ju inte vara det för det? Nä, det vill jag verkligen inte. Känns inte bra i hjärtat.


Shit, klockan tickar på bästa att köar på, får se vad jag hinner med!


All kärlek och kom ihåg...2 things. If it makes you happy, then do it. If it doesn´t, don´t.


p.s du är grym!! min alldeles egna zlatan, coolaste tjejen.(En inspirationskälla till mig)

Av malin nilsson - 7 maj 2012 20:36

"Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder". jag köper det-med hull och hår!! Vad det däremot finns ÄR för tidiga mornar för att cykla. Från och med nu, lägger jag ner "projekt cykla till ett öppningspass" Fakk it, jag orkar inte.


Idag har jag haft en helt fab dag, jobbet, promenad, middag och nu på kvällen TRÄNING! Gud, i löööve it! Varje gång (Nåja) jag vart på gymmet och vart på spinning, bodypump lr vad det kan ha varit, så mår jag otroligt bra. Det är som med långpromenader, jag går inte för att gå ner i vikt(Nåja, det skadar inte) MEN framförallt för att det är en otrolig livsnjutning. Att få röra på sig, vara ute i naturen, låta kreativitetn flöda, rensa huvudet m.m


Såg att blondinbella viker ut sig i sin nästa bok. Helt butnaked på framsidan. vad tycker ni om det? Jag tycker tanken är fin, hon är ju något av en förebild för många unga tjejer och hon vill visa att man inte behöver vara pinnsmal för att duga. Tanken är jättebra. Vad jag däremot inte gillar, det var nån som hade skrivit nåt i stil med "Mer såna här kroppar och INTE såna här, så visades det en bild på Natascha peyre från ett slitz omslag. Snälla, kan vi inte bara låta alla få se ut som vi vill? Natascha kanske tycker om att vara jättesmal och ha stora tuttar, hon kansker mår bra av det. Och det är som vi säger...If it makes you feel good, do it, live it, show it. Ibland läggs det för mycket fokus på oviktiga saker. Vissa unga tjejer kanske känner att de måste vara smala och förstora sina tuttar för att må bra...ska vi då "mobba dem" och få dem att känna sig ännu sämre? Nej, tack. Både Nat och blondinbella har LIKA fina kroppar, fast på olika sätt. Punktum.


På mitt gym är all superfita. De är samma tjejer som går på pass 4 ggr i veckan. Jag går ju sporadiskt, då jag tycker om variationen. Detta gör att man ibland inte hänger med. Men vad gör det? Jag tränar inte för någon annans skull än min egna. På yoga tex, så ser jag ut som en retarted flodhäst, på riktigt kan knappt göra childs position. Men vad gör det? DU gör så gott DU kan, jämför dig inte med någon annan, bara med dig själv. Se dina egna framsteg och glädjs med det. Glöm inte att fira de små vinsterna, annars går du måste om det stora.


Igår hade jag lite spa...peeling, ansiktsmask och god skön kräm. det är verkligen skönt ibland! Helst ska man ta ett bad samtidigt, fila fötter, naglar och överdosera bubblandet...men man får vara glad för det lilla ibland som sagt. Känner mig len som en babbyrooompah!


Så vad sker? Imorgon ska jag träffa goa S och vi ska göra lite planning inför vår väns bröllop. Ons, cykling till jobbet, Tors Städs och helst träna på kvällen. Fre jobba och...? Helgen, P lånar min lägenhet och jag drar på camping med sköna brudar! Ska bli så skoj, jag ÄLSKAR stugor, miljön överlag. Dricka bärs utanför den, inne i den, haha, grilla kanske, god middag, sen dance all night long hopefully.


Nu ska jag ta en välförtjänt dusch och sen SLAPPA!!


All kärlek.

P.s Har du gjort någon glad idag? Jag blev glad idag, för min kära pappa kom och hälsade på mig.

Av malin nilsson - 6 maj 2012 14:35

En stor fördom är, att man inte blir påverkad av reklam. Jag försöker att inte bli det, och vill gärna tro iaf, att jag inte blir såå påverkad. Men visst. Jag älskar starbucks kaffe, för jag tycker det är coolt, känns lite speciellt att dricka det och jag mår otroligt bra av att dricka det. Knasigt va, Statoils kaffe är MINST lika gott. Men för mig, kommer starbucks alltid vara starbucks. En annan sak jag tycker är väldigt roligt är hudvård. Då finns det ett märke, kanebo sensai som hyllas upp till skyarna. Självklart var jag tvungen att ta lite prover och pröva. Det är fantastiska rengöringar, gräddiga, lugnar huden och tar bort allt smink om man använder det. MEN det är mycket känslan, av att det är JUST kanebo sensai. Ofta är det märket du betalar för, inte alla gånger resultatet. Men det är som med mat, man vill gärna ha det lite fint på tallriken, så ser maten automatiskt godare ut. Jaja, håller ni med? Även om man inte tror att man påverkas, så är folk som jobbar med reklam smarta och man kan påverkas indirekt, även om man inte förstår det just då. Sen förpackningar!! Jag vet många som gillar och använder en viss parfym p.g.a att det är en otroligt fin förpackning och flaska. Galet, nej egentligen inte.


Idag glömmer vi allt med nyttig mat, träning och annat trök (?). Här kommer fem av mina all time favoritprodukter!


* YSL concealser, för tidiga mornar, sena kvällar-den har highliteeffekt så du kan även använda den nedanför ögonbrynen, i ögonvrån, kindbenen. Den är guld.

*Foundation pensel. Detta ger ett väldigt bra resultat, du drygar ut din produkt, behöver använda endast lite och väldigt enkel att jobba med.

* Apotekets försvarets cerat. BÄSTA mot torra läppar!

* Barnängens duschcremer, härligt löddriga, doftar underbart-en fröjd i duschen helt enkelt.

*Lancomes juicy tube, läppglans "Myrtille". En diskret brunlila ton, som nästan går hand i hand med dina egna läppar.


Ha nu en skön Söndag, det ska jag ha!

All kärlek.

Av malin nilsson - 6 maj 2012 03:01

Idag har vi firat våran fina vän M, som snart ska stå brud (Jag kommer lipa sönder mig på mitt första bröllop ever) Jag mitt pund, sov INTE EN BLUND i natt så jag fick tyvärr bara joina lite senare. Hann med drinkar på el corazon, middag och lounge iaf. Såg nu att månen är full som en alkis på valborg, så där fick vi svaret. Betyder detta att jag inte kommer få sova i natt heller? Det hoppas jag inte, för jag behöver verkligen sova i natt. TACK! Och punktum, som vi säger här i stenkullen.


Tror ni inte jag stöter på bästa M, på uteserveringen på fakking avalon, där är han och chefar, ajjemen!! Good for you old friend, i lööve you!

Fick värsta långa kramen av A idag, ni vet en sån där 2minuters kram, en kram verkligen från hjärtat. Hon är gullheten personifierad, helt underbar tjej!


När jag gick till tåget så hann det gå tusen tankar genom mitt huvud. Göteborg är smutsigt. Det var kallt, kiss och öl överallt, fjortisar som hade vart på stamp (S, haha), ingen sol, ingen värme, fem spänn för att dra en drill. Jag drog en snabb slutsats, ta mig till något annat land NU!!! (Den tanken släpper imorgon, gör den alltid) Jag vill inte gå ut i göteborg, jag vill gå ut utomlands, dansa på stora ytor, folk har blommor i sina hår, du har folk från olika nationaliteter, du tar en solig promenad hem till din condo, åka båt och bråka med ryskor, känna känslan av total...vet inte. Nånting. Min slutsats, göteborg var smutsigt ute idag. Jag gillade det inte.


Åh gud, Min fina vän S har MIN klocka. Den roséfärgade. Är nu övertygad om att jag vill ha den, så jävfla snygg värd varenda krona. Får jag den så kommer jag känna mig komplett, den saknas mig. Min handled saknar den.

På tal om S, så dog jag idag. Jag säger bara Dubai. Allt annat är sekretess. FY FAN VAD SKOJ, längtar så jag dör tills nästa fre då jag får höra allt!!


Godnatt världen och tack brudar för en kanonkväll, ni är bäst!!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards